I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Luksuzna Mazda6 Sedan sa naprednom tehnologijom i niskom potrošnjom goriva

Kada na red dođe razgovor o luksuznim limuzinama i generalno automobilima koji pružaju veliku udobnost, komociju ali i sigurnost prilikom vožnje, Mazda6 Sedan svakako prednjači po svojim karakteristikama i mogućnostima koje vozaču može da pruži.

Elegantna, i dizajnerski beskrekorna Mazda6 Sedan svojom pojavom ostavlja impresivan utisak u kombinaciji sa energičnom snagom, izuzetnom iskorišćenošću goriva i naprednim sigurnosnim funkcijama.

Do detalja dizajnirana sportska spoljašnjost i unutrašnjost u ćijem je središtu čovek

Prostrana unutrašnjom usmerna na vozača, novodizajnirani upravljač i snažna sportska pojava samo su neki od detalja koji su specifični kada je ovaj Mazdin model u pitanju.

-Sa sigurnošću možemo da kažemo da je Mazda6 Sedan definitivno vozilo u kojem želite da putujete. Udobnost, bezbednost a povrh svega i potrošnja, bez mnogo poteškoća doveli su ovaj model do samog vrha kada su u pitanju putovanja, ali i vozila namenjena pretežno porodičnim potrebama, poručili su iz Grand Motrorsa.

Dinamična izvedba, udobno i sigurno iskustvo vožnje

Mazda6 Sedan skladno reaguje na vozačeve namere i tako pruža pozitivno iskustvo zabavne vožnje, a pored toga omogućava jednostavnu kontrolu, brz odziv i nisku potrošnju goriva zahvaljujući naprednoj Skyactiv tehnologiji.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Pored toga, poseban akcenat je stavljen na smanjenju buke, vibracije i oštrine, što doprinosi izuzetnoj udobnosti u kabini.

Grand Motors, Ogranak Grand M Novi Sad vam nudi ograničeni kontigent vozila Mazda6 po izuzetno povoljnim uslovima.

  • Za više informacija o vozilima, ratam a i kompletnom opremom kao i katalozima, posetite web adresu www.grandmotors.rs.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh