I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

˝Banatska Kuća˝ lider Srednjeg Banata u lovnom turizmu

Jedan od najstarijih zrenjaninskih restorana koji je nadaleko poznat po svojim unikatnim specijalitetima, Banatska Kuća, se pored odličnog kulinarstva i vrhunske usluge, bavi još jednom delatnošću u kojoj je i više nego uspešna – lovnim turizmom.

Lovni turizam Zrenjanin

Iako je lovni turizam za mnoge ljude još uvek intrigantna tema, restoran Banatska kuća već dugi niz godina sa ponosom nosi titulu jednog od lidera kada je upravo ta grana ugostiteljstva u pitanju.

– Iz ljubavi prema lovu i specijalitetima od divljači, pre nekoliko godina rodila se ideja da pored standardne usluge našim gostima ponudimo nešto više, te su svi ljubitelji lova u mogućnosti da love sa nama, poručili su iz Banatske kuće.

Specijalitet kuće – lovački gulaš

Šta je sve potrebno kada se opredelimo za lov?

Veliki broj ljudi i kada se odluči da se okuša u lovu, ima dilemu šta je sve potrebno i da li sve to zaista može sebi da priušti. Upravo iz tog razloga, Banatska kuća nudi kompletan program u kojem obezbeđuje sve potrebne stavke za izlazak u lov, a to su:

  • Kompletna oprema za lov
  • Sve potrebne dozvole u skladu sa sezonom lova

LOVNI TURIZAM ZRENJANIN

Pored navedenog, ovaj restoran takođe nudi i smeštaj.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Priuštute sebi pravi lovni vikend i zaboravite na svakodnevne brige i probleme. Uz kompletne uslove za lov, ukusnu hranu i ugodan smeštaj priredićete sebi pravi odmor, dodali su.

Nakon uspešnog dana u lovištima Banata, restoran organizuje lovačka druženja u okviru svojih kapaciteta uz tamburašku muziku  specijalitete sa ovih prostora. Tim čine iskusni lovci koji su u gradu Zrenjaninu ugostili veliki broj turista iz gotovo svih krajeva sveta. Prema njihovim rečima većina njih nosi odlične uspomene iz našeg grada, te se redovno vraćaju.

Restoran Banatska kuća

Restorana Banatska kuća nalazi se kod Karađorđevog parka u istoimenoj ulici Karađorđev Trg na broju 67

Za više informacija o lovu pozovite broj: +381 64 8822 051

Restoran upoznajte putem web sajta http://banatskakuca.rs/. Za rezervacije u restoranu telefon 023 535383

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh