I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Ljubitelji mesnih specijaliteta iz svih krajeva grada dolaze po vrhunski roštilj

Od kada je u Ulici Laze Kostića 21 pre dve nedelje otvoren objekat „Jela sa roštilja – Stara Zanatlija“, miris pečenih specijaliteta ne prestaje da mami nove mušterije. Kupuje se i na porcije i „na kilo“ za poneti, a već su se izdvojili i najtraženiji proizvodi.

Ubedljivo najtraženija je preukusna gurmanska pljeskavica koja je svojim kvalitetom napravila ozbiljnu pometnju u ponudi sličnih objekata. Preukusne su i domaće kobasice neodoljivog ukusa koje u kombinaciji sa svežim somunima mogu lako da postanu favorit-obrok. Tu su i ćevapi koje i te kako vredi probati. Kada je u pitanju porudžbina na kilo, mušterije i zaposleni u objektu „Jela sa roštilja – Stara Zanatlija“ brzo su se uigrali po principu dogovora.

Željena količina mesa se poruči i u dogovoreno vreme spremna je za preuzimanje. Najčešće se poručuju mešano meso (ćevapi, svinjski vrat, belo meso, roštiljska kobasica i ražnjić), kao i roštilj „na kilo“ (pljeskavica, ćevapi, ražnjići, svinjski vrat, bela vešalica, batak, punjeni batak, pileće belo meso, punjeno belo meso..). Uz svaku kilogramsku porudžbinu, ovde će vam pripremiti i dva sveže pečena somuna, luk i pomfrit.

– Reakcije kupaca su izuzetne! Očekivali smo da će se brzo pročuti po kraju, međutim, dolaze nam sugrađani iz svih krajeva grada. Mogućnost kupovine specijaliteta sa roštilja na kilo oduševila je one koji godinama odlaze u naš restoran „Stara zanatlija“. Sada mogu da uživaju u mesu istog kvaliteta i kod kuće, uz svoje društvo. Takođe, primetili smo da naši gosti kombinuju specijalitete od mesa i pite ispod sača koje pečemo u drugom delu objekta. Ispalo je tako da smo napravili odličnu kombinaciju, na radost svih ljubitelja kvalitetne i sveže pripremljene hrane, kažu u objektu „Jela sa roštilja – Stara Zanatlija“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

OPCIJE ZA PORUČIVANJE – USKORO „HRANA NA BRZAKA“

Počevši od 10.11.2019. svi zainteresovani će moći da poruče jela sa roštilja putem servisa „Hrana na brzaka“ koju će električnim biciklima dostavljati na kućnu adresu. Dostava za jedno jelo, na primer – poručenu pljeskavicu, biće izvršena najduže za 30 minuta do sat vremena, a usluga će koštati 120 dinara. Za količine preko kilograma, dostava će biti besplatna. Servis će dostavljati hranu na teritoriji celog Zrenjanina, izuzev Mužlje, i to u periodu od 10 do 22h svakog dana.

Do tada, jela sa roštilja se mogu poručivati direktno preko objekta „Jela sa roštilja – Stara zanatlija“ pozivanjem broja

060/099 38 07

Putem teelfona se mogu poručiti mesni specijaliteti za poneti, ali i za unapred dogovorena slavlja i druge vrste događaja. Neophodno je da, u oba slučaja, porudžbina ne bude ispod kilograma težine.

Dostava na kućnu adresu je u tom slučaju besplatna.

ZIMSKA BAŠTA DO KRAJA GODINE

Bašta koja se sada proteže ispred oba lokala – „Jela sa roštilja – Stara zanatlija“ i „Pite ispod sača“ biće do kraja godine zastakljena i pretvorena u zimsku baštu sa adekvatnim grejanjem.

RADNO VREME

  • radnim danima i subotom od 9-23h
  • nedeljom objekat ne radi

ULICA LAZE KOSTIĆA 21, ZRENJANIN

060/099 38 07

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh