I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
JKP Čistoća i zelenilo

Ljubav i cveće su uvek u modi

 Iako ljubav treba da slavimo svakodnevno, postala je tradicija da 14. februara, na Dan zaljubljenih, posebno obradujemo voljenu osobu.

Cvecara Jasmin

– Ono što će svakako obradovati većinu pripadnica nežnijeg pola je buket cveća, cvetni aranžman, cvetna korpa sa slatkišima, pa čak i jedna crvena ruža. Mi smo tu da vam pomognemo u odabiru cveća i ostalih detalja, kako bi vam ovaj praznik bio nezaboravan – poručuju iz cvećare „Jasmin“, koja se nalazi u Tržnom centru „Pink“.

Kupovinom rezanog ili saksijskog cveća, 14. februara, svi kupci će u cvećari „Jasmin“ na poklon dobiti čestitku, kako bi na njoj mogli da napišu poruku voljenoj osobi.

– Mi iz JKP „Čistoća i zelenilo“, odnosno cvećare „Jasmin“, za taj dan našim klijentima preporučujemo ruže – bele kao dokaz istinske, nežne ljubavi i crvene, kao dokaz velike strasti, ali isto tako orhideje, ljiljane, hrizanteme, gerbere i druge vrste cveća koje je takođe jednako lepo i atraktivno. Takođe, u ponudi su i atraktivne korpe aranžirane cvećem i slatkišima po želji kupaca, dekorisane raznim detaljima ljubavnih motiva. Naše ljubazno i stručno osoblje će se potruditi da cvetni aranžman ostavi pozitivan utisak na vašu voljenu osobu – istakla je Danijela Tančić, pr JKP „Čistoća i zelenilo“ u čijem sastavu se nalazi i cvećara „Jasmin“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Najbolji pokazatelj uspešnog poslovanja cvećare „Jasmin“, je veliki broj komitenata i kupaca koji nam uvek ukazuju poverenje. Zbog praznika ljubavi, cvećara “Jasmin” će u nedelju raditi u periodu od 10-18 časova. 

Cvećara „Jasmin“ se nalazi u ulici Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića 28, lokal 9 (Pinkov tržni centar).

Neka naše cveće bude deo vaše ljubavne sreće!

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh