I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

LITERA UPISUJE: Učenje engleskog jezika u prijatnoj i prijateljskoj atmosferi

Litera Zrenjanin je škola za učenje engleskog jezika, koja je osnovana kao ogranak udruženja građana ,,Litera- spremni za budućnost“ u Zrenjaninu.

Škola se nalazi u širem centru grada, u ulici Cara Dušana 25. Ovde deca, a i oni malo stariji, uče engleski jezik u prijatnoj i prijateljskoj atmosferi. Najmlađi polaznici Litera kursa engleskog jezika imaju četiri godine.

litera skola engleskog

Osim standardnih kurseva engleskog jezika i pomoći oko školskog gradiva, Litera Zrenjanin svojim polaznicima nudi i pripremu za polaganje Kembridžovih ispita, kao i učestvovanje na međunarodnim takmičenjima. Škola je najponosnija na činjenicu da su svi njeni kandidati uspešno položili međunarodne ispite sa najvišim ocenama. Posebna pažnja se poklanja prilagođavanju svakom pojedinačnom učeniku i njegovim potrebama, u cilju što boljeg razvijanja komunikacije na engleskom jeziku.

litera zrenjanin engleskog

Svi naši predavači mogu da se pohvale dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom. Naša želja je da ostvarimo personalizovani pristup svakom učeniku i na taj način da mu pomognemo da u potpunosti ostvari svoje potencijale. Prioritet nam je kvalitetna nastava i zadovoljstvo naših učenika, ističe Sofija Mitrić- predsednica Udruženja.

litera zrenjanin školica

Od ove školske godine, škola ima u ponudi i časove matematike za osnovce, kao i pomoć oko izrade domaćih zadataka i savladavanja školskog gradiva za učenike nižih razreda.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Za sve informacije možete da se obratite na FB stranici škole  ili na broj 063/8803372.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh