I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Lincaffe na Berberskom je pravo mesto za sve vrste okupljanja

Problem usamljenosti bio se mogao navesti kao jedan od većih socijalnih problema današnjice. Koliko je uzela maha ova neprirodna pojava svedoči osnivanje čak i agencija za iznajmljivanje prijatelja, u Tokiju a i širom Sveta.

Kada pogledamo Srbiju, može nam bar biti drago što smo u ovom parametru daleko od Japana, Švedske, SAD. Ako ništa drugo, mi se bar družimo.

Vi znate s kim, mi znamo gde i kako. Lincaffe na Berberskom je pravo mesto sa sve vrste okupljanja.

PORODIČNI IZLAZAK

– Od nedavno naš prostor je obogaćen i prostranim dvorištem pa je moguće napraviti žurku ne samo za decu, već i za odrasle. Imate veliki broj prijatelja, retko se viđate, jer ne znate kome ostaviti decu. To više nije ni potrebno.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U Lincaffe možete doći svi zajedno, oni će imati svoj prostor gde će se nezaboravno igrati, a vi vreme da uživate sa prijateljima i porodicom istovremeno.

TEAM BUILDING

Ako imate firmu, a želite bolju komunikaciju Vaših zaposlenih i kvalitetan „team building“, nema boljeg načina od zajedničkog porodičnog druženja svih zaposlenih.

DEČIJI ROĐENDANI

O organizaciji dečijih rođendana ne moramo ni pisati, to su strast i posvećenost, primarni cilj zašto Lincaffe i postoji. Pored toga nudimo Vam naš prostor i za sve druge vrste događaja, proslave, pivatne žurke, jubileje.

Potrebno je samo da se javite na broj 0654047968 ili 0644998400 i kažete šta ste zamislili, a Lincaffe će ispuniti želju.

Adresa: Splitska 2, Zrenjanin.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh