I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Agencija „Relax˝ predstavila ponudu za leto 2020 i oduševila Zrenjanince

Popularna slovenačka franšiza koja iza sebe ima epitet jedne od najboljih kada je u pitanju organizovanje letovanja širom Jadranskog mora, Relax International u Zrenjaninu je 21. februara predstavila ponudu za leto 2020. i time oduševila mnoge Zrenjanince.

U gotovo punoj konferencijskoj sali hotela Vojvodina, predstavnici franšize, hotela sa kojim sarađuju i turističke organizacije Maribora predstavili su ponudu ˝Jadran 2020˝ predvođenu sloganom ˝Nikad jeftinije busem na more˝.

Tim povodom, prisutnima se obratio suvlasnik popularne slovenačke franžize Jože Režonja i predstavio na čemu se radilo tokom zime i kakve su novine koje ovog leta očekuju turiste.

Relax iz Slovenije jedan je od najjačih partnera crnogorskog i hrvatskog primorja i kao agencija specijalizovani smo za Jadran. Sve ono što radimo godinama smo uspeli da prenesmo u Srbiju, u Vojvodinu pa tako sada sa nama  možete krenuti na put iz svih većih gradova u Srbiji. Radimo sa gotovo svim hotelima od slovenačke obale, preko hrvatske, crnogorske, bošnjačke i albanske, zato imamo jako dobru poziciju da putnicima ponudimo dobre cene, a ove godine ponuda je takva da će se putnicima iz Vojvodine posebno dopasti, navodi gospodin Režonja.

Ostrvo Krk, najbliže more od Srbije

Ispred hotela ˝Njivice˝ koji se nalazi na ostrvu Krk, prisutnima se obratila Ivana Jurčević Kresojević, direktorica prodaje i marketinga, te je skrenula pažnju na geografski položaj samog ostrva i istakla prednosti dolaska na pomenuto ostrvo.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

S obzirom na vrlo povoljan geografski položaj otoka ˝Krka˝ kad govorimo o udaljenosti sa Srbijom mi smo najbliža auto destinacija. Do nas se stiže za otrpilike 6 sati automobilom, a dodatna ˝pogodnost˝ je ta što je sam otok povezan mostom te je on pristupačniji našim turistima. Ono što je bitno naglasiti jeste da od prošle godine imamo direktnu avio liniju zračne luke ˝Rijeka˝ sa aerodrom Nikola Tesla u Beogradu, istakla je.

Kompletnu ponudu za Jadran 2020 možete pogledati klikom OVDE

Relax Zrenjanin, prva franšiza izvan Slovenije

Ispred zrenjaninske franšize ove popularne turističke agencije, gostima i sugrađanima prezentaciju je održao Saša Tucić istakao je značaj Jadrana i zbog čega je upravo Jadransko more pravi odabir za letovanje.

Mislim da je u ovoj našoj multietničkoj i višenacionalnoj sredini dobar pravac i dobar izbor jeste Jadran, sudeći da je to naša ˝nova-stara˝ destinacija. Svi sa ovog područja smo letovali na Jadranu, letovali u Hrvatskoj samo smo jednostavno to možda zaboravili i zanemarili. Mi smo tu da podsetimo i ponudimo te neke pravce u kojima smo mi svi nekada uživali i provodili se jako lepo, poručio je Tucić.

Pored leta 2020, Zrenjanincima je predstavljena i turistička ponuda grada Maribora

Prezentaciji je prisustvovala i Doris Urbančić Vindiš, direktorica turističke organizacije Maribora, te je mimo ponude za letovanje predstavila šta sve turisti mogu očekivati prilikom posete grada Maribora i istakla značaj srpsko-slovenačke gostoprimljivosti.

Najviše turista koji dolaze iz Srbije dolaze upravo zbog zimskog turizma, jer Maribor je poznat po Pohorju, najvećem skijalištu u Sloveniji. Mislim da su kao turisti Srbi i Slovenci veoma slični, jer svi volimo gastronomiju, kuliraniku i srpski turisti se u Mariboru odlično snalaze. Sa Relaxom odlično sarađujemo, ipak je Relax jedna od najvećih turističkih agencija u Sloveniji i zbog njih u velikoj meri u Maribor stiže velik broj Srba, te se nadamo da će se ovako dobra saradnja sa njima nastaviti i u budućnosti, poručila je.

Turistička agencija Relax International Zrenjanin nalazi se u tržnom centru Pink (Gimnazijska 25/4) a kontakt telefon je 023 510 845

Pogledajte kako je izgledalo na prezentaciji turističke ponude ˝Jadran 2020˝

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh