I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Leto 2016 je počelo: Hanioti, Pefkohori, Polihrono

Leto 2016 je počelo. Predstavljamo vam Kasandru, jednu od najpopularnijih destinanija za letovanje među našim turistima. Kasandra je zapadno poluostrvo Halkidikija ili “prvi prst”, kako ga mnogi zovu.

Hanioti - biser Halkidikija

Hanioti – biser Halkidikija

Odlikuju je razvijena turistička infrastruktura, kristalno bistro, čisto i toplo more, živopisna turistička mesta, tradicionalna grčka sela, bogat noćni život, blizina Soluna, prijatne taverne i pristupačne cene. Ovakve pogodnosti nesumnjivo daju prednost poluostrvu Kasandra nad mnogim drugim mestima za odmor. Ljubitelji prirode biće zadivljeni lepotom mora, planina, borovim šumama. Najpopularnije destinacije na Kasandri su Kalitea, Polihrono, Hanioti i Pefkohori – mala naselja na obalskom delu sa šetalištima, parkovima, peščanim plažama, sportskim igralištima i igralištima za decu. Sa Kasandre je moguće napraviti nekoliko lepih izleta:  krstarenje zalivom Toroneos i obilazak najlepših plaža, odlazak na planinu bogova – Olimp, poseta manastiru Meteori, krstarenje uz obalu Svete Gore, obilazak Soluna, obilazak poluostrva Kasandra…

Polihrono

Polihrono

PolihronoJedno od najpopularnijih letovališta. Nalazi se na oko 90 km jugositočno od Soluna, ispred Haniotija, a smešteno je u kristalno čistom zalivu Toroneos i okruženo bujnom mediteranskom vegetacijom. Prozirne i kristalno čiste vode Egejskog mora zapljuskuju peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more, što je naročito pogodno za decu. Plaža je duga, čista, uredna i održavana. Sa plaže, iz restorana i kafića uz obalu, pruža se predivan pogled na poluostrvo Sitoniju i planinu Atos na Svetoj Gori. Klima je izuzetno prijatna, zahvaljujući kombinaciji velikih površina borove šume, kristalno bistrog mora i izuzetno povoljnog geografskog položaja.U Polihronu postoje ambulanta, apoteka, pošta, mnoštvo supermarketa, taverni, kafića, barova, pekara, picerija i rent-a-car agencija. U samom mestu postoji i malo igralište za decu, gde su rasporedjeni rekviziti za igru kao što su ljuljaške, klackalice, tobogani. U Polihronu možete izaći uveče, većinom svi objekti se zatvaraju u 23 sata osim petkom i subotom kada objekti rade malo duže.

hanioti-3

 

Hanioti –  Nekadašnje ribarsko naselje danas je pravi turistički centar ove regije. Hanioti je jedno od najpopularnijih letovališta koje se nalazi na Kasandri. Udaljen je oko 96 km od Soluna i oko 4 km od Pefkohorija.Ima dugu peščanu plažu koja je oivičena parkom punim zelenila, plaža u Haniotiju nosi plavu zastavicu, dugačka je, peskovita i veoma čista, a u centru mesta se nalazi veliki koji je u večernjim časovima pun zbivanja. Raznovrsna i sadržajna turistička ponuda zadovoljiće svačiji ukus: brojni sportovi i aktivnosti na plaži, večernje šetnje sa ugostiteljskom ponudom do klubova koji rade čitavu noć. Na trgu i oko njega smeštene su brojne prodavnice, taverne, restorani, picerije, kafei, barovi i objekti za zabavu. U mestu postoje ambulanta, apoteka, pošta, supermarketi, poslastičarnice, pekare i rent-a-car agencije. Idealan je i za porodični odmor kao i za mlade željne provoda. Klima je vrlo prijatna zahvaljujući izuzetno povoljnom geografskom položaju i kombinaciji velikih površina borove šume i kristalno bistrog mora.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Pefkohori

Pefkohori

Pefkohori – Poznat po izuzetno atraktivnom noćnom životu za mlade. Popularno letovalište na oko 100 kilometara od Soluna. Nalazi se na unutrašnjem delu poluostrva Kasandra. Miris borovine, prijatna klima, zelenilo, čisto, prozirno more tirkiznog odsjaja i duga peščana plaža sa postepenim ulaskom u vodu čine savršeni spoj za odmor iz snova. Pefkohori obiluje prijatnim restoranima, tavernama, kafićima, diskotekama i mnogobrojnim raznovrsnim prodavnicama, tu su još i rent-a-car agencije, supermarketi, pekare, ambulanta, apoteka, pošta. Na plaži je moguće iznajmiti ležaljke i suncobrane kao i rekvizite za sportove na vodi. Gradić pruža sve mogućnosti za prijatan i lep odmor i letovanje.

Kalitea

KaliteaLetovalište je „u centru“ Kasandre. Ime je dobila po prelepim vidikovcima koje poseduje, Kalitealep pogled. Udaljena 90 km od Soluna, sa četinarskim šumama u okruženju, po svemu prilagođeno potrebama savremenog turizma a ima i jednu od najlepših peščanih plaža Halkidikija, čime su ispunjeni svi uslovi za kvalitetan, sadržajan i prijatan godišnji odmor.Zaliv i plaža uzvišenjem su odvojeni od naselja pa se iz prostranog parka i sa terasa desetak restorana i kafića, može uživati u panoramskom pogledu. Tu je i pešačka zona sa mnoštvom prodavnica i letnjih bašti, LIDL i drugi supermarketi, turističke i rent a car agencije, banka, pošta, apoteka kao i sadržaji za večernju zabavu. Mesto je popularno među turistima iz cele Evrope a Solunjani, zbog dobrog provoda, ovde „skoknu“ vikendom. Kalitea je mesto idealno za mlade i one koji se tako osećaju, jer poseduje najpopularnije diskoteke i klubove na Halkidikiju, nadaleko poznate po dobrom provodu.

FIRST MINUTE – UŠTEDA DO 20 % 

Turistička Agencija Solaris Travel svojim putnicima nudi mogućnost uplate i rezervacije aranžmana po First Minute cenama i mogućnošću uštede i do 20%. Nalazimo se u Gimnazijskoj 25, na telefonu 023.610007 i FB stranici.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh