I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Akademija Oxford: 20% popusta za polaznike koji se prijave do 30. juna

Akademija Oxford ima sjajnu ponudu za sve generacije. U toku je popust od 20% na letnje kurseve ENGLESKOG i NEMAČKOG jezika za sve nivoe i kreativne radionice na engleskom jeziku za vaše najmlađe.

I ovog leta Akademija Oxford je tu za vas, kako za odrasle tako i za najmlađe! Akcija od 20% popusta važi za sve polaznike, koji se prijave na željeni kurs engleskog ili nemačkog jezika, bilo kog nivoa.

Akcija važi za one koji se prijave najkasnije do 30.06.2019. godine i izvrše uplatu celokupnog iznosa kursa.

TRAJANJE KURSA JE DVA MESECA

NASTAVA POČINJE DA SE ODVIJA 01.07.2019. I TRAJE DO 31.08.2019. UKUPNO TRAJANJE KURSA JE 60 ŠKOLSKIH ČASOVA.

BESPLATNA KREATIVNA ŠKOLICA ENGLESKOG ZA NAJMLAĐE!

Neka vaša deca upoznaju engleski jezik na kreativan i zabavan način, kroz tematske radionice koje Akademija Oxford organizuje tokom ovog leta.
Informacije i prijave telefonom, mejlom ili lično! Prijave su u toku!

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

MOŽETE POHAĐATI I REDOVNE KURSEVE

Imate mogućnost pohađanja i redovnih kurseva. Redovni kursevi engleskog i nemačkog jezika za odrasle (A1, A2, B1, B2, C1, C2):

– STANDARDNA GRUPA (6 -1 2 polaznika). Dinamika nastave – dva puta nedeljno po dva školska časa. Trajanje četiri i po meseca 70 školskih časova. Mesečna rata iznosi 2.800,00 dinara

– MALA GRUPA (4 – 5 polaznika). Dinamika nastave – dva puta nedeljno po dva školska časa. Trajanje tri i po meseca 50 školskih časova, mesečna rata iznosi 3.500,00 dinara

– MIKRO GRUPA (2 – 3 polaznika). Dinamika nastave – dva puta nedeljno po dva školska časa. Trajanje dva i po meseca 40 školskih časova. Mesečna rata iznosi 6.066,67 dinara

KURSEVI RAČUNARA

Pored kurseva jezika u standardnoj ponudi su i naši kursevi računara – MS Office, poslovni ili osnovni paket, zatim parcijalno MS Word, Excel, kursevi programiranja kao i mnogi drugi prilagođeni Vašim željama i potrebama.

STRUČNE OBUKE

Tu su i stručne obuke za različite profile kao što su obuke za negovateljice, muško – ženskog frizera, šminkera, elektromontera, rukovaoca građevinskim mašinama, varioca… u saradnji sa našim partnerima iz Zrenjanina i okoline.

Stručne obuke realizuju se u periodu od 3 do 6 meseci zavisno od fonda sati prakse, koju je potrebno obaviti za svaki pojedinačni kurs. Cena kursa za stručno osposobljvanje iznosi 15.000,00 dinara. Svakom polazniku je obezbeđen priručnik, koji prati kurs.

Polaznici, koji uspešno polože ispite dobijaju sertifikat stručne osposobljenosti za konkretno zanimanje.

AKADEMIJA OXFORD ZRENJANIN

Adresa: Kralja Petra I br. 3, Zrenjanin
Tel.: 023/521-211 060/30-60-585
Mail: zrenjanin@akademijaoxford.com
Facebook
Instagram

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh