I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Letnji kampovi u gradovima Evrope i februarski popusti u školi „Focus“

Škola Focus i danas, nakon dugogodišnjeg rada, iskustva i brojnih akcija koje je organizovala, vodi računa o svim svojim korisnicima jednako, od početnika do onih koji su u fazi usavršavanja naučenog stranog jezika.

– Trudimo se da obezbedimo najbolje uslove za učenje stranih jezika, od nastavnog kadra, izobilja nastavnog materijala, opreme i učionica. Naša dugoročna misija je da konstantno ulažemo u kvalitet nastave i najsavremenije oblike učenja stranih jezika, i odatle ideja o usavršavanju stranog jezika, kaže vlasnica „Focusa“ Svetlana Tomašev.

Za ovo leto, škola „Focus“ predlaže usavršavanje engleskog i nemačkog jezika, za sve uzraste i nivoe znanja, u Srbiji, Crnoj Gori, Austriji i Velikoj Britaniji.

kampovi

LETNJE ŠKOLE ENGLESKOG JEZIKA

LETNJI KAMP NA KOPAONIKU (od 7 do 14 god.)
Nastava, smeštaj, pun pansion, slobodne aktivnosti, izleti…. 10 dana.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

BELT KAMP TIVAT ( od 14 do 19 god.)
Internacionalni kamp za mlade lidere i buduće poslovne ljude. Nastava, smeštaj (moguće i bez smeštaja), pun pansion, slobodne aktivnosti, izleti, more… 10 dana.

LONDON – HAROU (HAROU KOLEDŽ) (od 10 do 17 god.)
Provedite dve ili tri nedelje sa decom, učite engleski jezik i družite se sa ljudima iz celog sveta. Nastava, smeštaj, pun pansion, ekskurzije…

LONDON EXPIRIENCE 2015 (od 12 god.)
London je u protekloj godini izabran za najbolju turističku destinaciju na svetu, zahvaljujući glasovima miliona korisnika sajta TripAdvisor. Ovo je prilika, da upoznate jedinstvenu istoriju i kulturu britanske prestonice. Smeštaj i 4 noćenja s doručkom od 299 funti.

Ukoliko ste zainteresovani, predstavićemo vam i ove centre:

LONDON (AKSBRIDŽ) ( OD 9 DO 18 god..)
LONDON (VILSDEN) (OD 12 DO 18 god.)
EDINBURG ( od 9 do 18 god.)
ISTBORN ( od 12 do 17 god.)
NOTINGEM ( od 12 do 17 god.)
SCOURAS CAMP SERBIA 2015. na Halkidikiju (od 8 do 17god.) Letnji sportski kamp i učenje engleskog jezika, uz kupanje, takmičenja, izlete. Cena zavisi od dužine boravka – od 10 dana do tri nedelje.

LETNJE ŠKOLE NEMAČKOG JEZIKA

LETNJI KAMP NA KOPAONIKU (od 7 do 14 god.)
Nastava, smeštaj, pun pansion, slobodne aktivnosti, izleti…. 10 dana.

BEČ
Dve nedelje učenja nemačkog jezika u „CARSKOM BEČU“, smeštaj, pun pansion, izleti…1570 eura.

LETNJI KAMP ENGLESKOG I NEMAČKOG JEZIKA NA KOPAONIKU (od 7 do 14 god.)

U letnjem kampu na Kopaoniku, može se kombinovati učenje engleskog i nemačkog jezika, 10 dana. Ukoliko smatrate, da Vaše dete još nije spremno za ova putovanja, predlažemo, da sa našim nastavnicima posetimo Krakov, po ceni od 95 eura.

Zainteresovani mogu pozvati Školu stranih jezika „Focus“ i zakazati termin u kom će se detaljno informisati o programu putovanja, nastavi, smeštaju, ishrani.

PUPINOVA 16, Zrenjanin

023/512 255

VELIKI FEBRUARSKI POPUSTI

Akcija sa 15% popusta za upis bilo kog stranog jezika u Školi „Focus“ traje do 13. februara. U petak 13. februara, HAPPY DAY za zaljubljene parove – popust 50%.

focus1

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh