I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Letnja akcija : „OPEL“ vozila jeftinija i do 3.174 evra

U korak sa vrelim letom, zrenjaninski zastupnik prodaje i servisa Opelovih vozila, Opel Ćircom, sprovodi nekoliko neodoljivih akcija koje će nekima obezbediti novi auto, a drugima GRATIS odlazak na Zlatibor, besplatne preglede i još mnogo iznenađenja.

KUPOVINA AUTOMOBILA – POPUSTI DO 25%, BEZ UČEŠĆA I KASKA

Sjajna vest iz prodajnog sektora dolazi u vidu zanimljivih popusta na nekoliko „Opelovih“ modela, koje mogu iskoristiti pravna lica, preduzetnici i poljoprivredna gazdinstva. Popusti su dati na nekoliko modela pa je tako cena Opelove limuzine „Insignia“ snižena za 16,39%, nove „Astre“ za 17,50%, a Opel „Corse“ za neverovatnih 25,10%.

„Pravnim licima i poljoprivrednicima obezbedili smo posebnu pogodnost finansiranja kupovine bez učešća i bez KASKO osiguranja kroz ProCredit leasing, ili mogu odabrati opciju snižene kamate u otplati kroz VB leasing, gde pored pravnih i poljoprivrednih subjekata mogu učestvovati i fizička lica“, kažu u Opel Ćirkomu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Za fizička lica pripremljena je posebna akcija kroz odlične gotovinske popuste. Model „Insignia“ prodaje se sa popustom od 2.580 evra, „Astra“ košta 2.520 evra manje u odnosu na punu cenu, a na Opel „Corsi“ trenutna akcija u Opel Ćirkomu omogućava uštedu od neverovatnih 3.174 evra!

 CircomFizickaLicaJul

SERVISOM DO VIKENDA NA ZLATIBORU ZA 4 OSOBE

 Zadovoljni smo dosadašnjim efektima velike letnje servisne akcije i reakcijom naših klijenata koji su obavili kvalitetan servis, i za svoju lojalnost bile nagrađeni“, kaže menadžment ove zrenjaninske firme.

Podsećamo, letnja servisna akcija otpočela je 1.jula u Opel Ćircom servisu, i namenjena je vlasnicima OPEL vozila starijih od 2 godine. Prilikom servisa, svaki klijent ima mogućnost da osvoji vredne nagrade, od besplatne dezinfeksije klima uređaja i kontrole vozila, do vikenda na Zlatiboru za četiri osobe.

“Od početka akcije poklonili smo desetak  filtera koji su vlasnicima zamenjeni tokom servisiranja, a jedan od naših klijenata dobio je veliku „touch screen“ navigaciju sa mapama Evrope i Srbije“, kažu u servisnom sektoru Opel Ćircom centra.

OPEL SERVIS ZRENJANIN

Za vikend na Zlatiboru izvlačiće se prikupljeni fiskalni računi koji se izdaju za izvršenu servisnu uslugu. U ovom prodajnom i servisnom centru Opel vozila napominju da će akcija trajati do kraja septembra, kada prestaje intenzivna upotreba klima uređaja u vozilima.

Servisna akcija kreirana je kao motivacija vlasnicima vozila da redovno održavaju svoje vozilo, a nagradni sistem osmišljen je kao način da se miljenicima Opelovog brenda iskaže zahvalnost zbog poverenja jednom od vodećih brendova u auto industriji.

CIRCOM OPEL

ZAKAŽITE LETNJI SERVIS

Za letnje servise neophodno je da se vlasnici Opel vozila najave i zakažu termin za servis. Kontakt osoba je šef servisa Zoran Bobinac.

OPEL CENTAR – ĆIRCOM DOO
Industrijska Zona Jugoistok, Zrenjanin

023/315 00 00 , 023/315 00 07 , 062/24 19 28

Radno vreme servisa : Ponedeljak – petak 9-17h, subota 8-14h

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh