I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Akcije Popusti Zrenjanin

Lepi nokti i profesionalna šminka – maturantima popust od 30%

U Kozmetičkom salonu „Aldebaran“ počela je akcija za uslugu šminkanja i sređivanja noktiju namenjena maturantima.

Njihova standardna usluga koju obavljaju dugi niz godina, sada je, isključivo za maturante, niža za 30%. Ponuda važi za šminkanje bez lepljenja veštačkih trepavica, zatim izlivanje noktiju, nanošenje kvalitetnih gelova i manikir, i trajaće do 15. juna.

aldebaran1

Profesionalno šminkanje idealno je za proslave, važne trenutke poput venčanja, ali može biti i dobar test za sve žene koje žele da nauče kako da istaknu najlepši deo svog lica i da prikriju eventualne nedostatke.

Mature, baš kao i venčanja, veridbe, krštenja i ostale vrste proslava, obično traju po nekoliko sati zbog čega je važno da lice sve vreme ostane uredno i blistavo. Profesionalna i kvalitetna šminka može obezbediti takav izgled, a veoma je važan i način i redosled njenog nanošenja.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Vrlo je važno da se prilikom profesionalnog šminkanja napravi dobar odnos količine šminke koja se nanosi na lice kako se ne bi dobie efekat veštačkog izraza. Šminka je tu da istakne lepe crte lica, prikrije eventualne nedostatke i licu pruži jedan blistav i svež izraz što je naročito važno za dan koji se pamti ceo život, kažu u kozmetičkom salonu “Aldebaran”.

aldebaran2

Zakazivanje šminkanja i ulepšavanja noktiju može se obaviti pozivanjem brojeva 023/531.481 i 063/811.65.41 ili se raspitati lično u salonu.

KOZMETIČKI SALON ALDEBARAN

TC BAGLJAŠ KOD NADVOŽNJAKA

Radno vreme 10-20h radnim danima, 10-15h subotom

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh