I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Akcije Popusti Zrenjanin

Lepi nokti i profesionalna šminka – maturantima popust od 30%

U Kozmetičkom salonu „Aldebaran“ počela je akcija za uslugu šminkanja i sređivanja noktiju namenjena maturantima.

Njihova standardna usluga koju obavljaju dugi niz godina, sada je, isključivo za maturante, niža za 30%. Ponuda važi za šminkanje bez lepljenja veštačkih trepavica, zatim izlivanje noktiju, nanošenje kvalitetnih gelova i manikir, i trajaće do 15. juna.

aldebaran1

Profesionalno šminkanje idealno je za proslave, važne trenutke poput venčanja, ali može biti i dobar test za sve žene koje žele da nauče kako da istaknu najlepši deo svog lica i da prikriju eventualne nedostatke.

Mature, baš kao i venčanja, veridbe, krštenja i ostale vrste proslava, obično traju po nekoliko sati zbog čega je važno da lice sve vreme ostane uredno i blistavo. Profesionalna i kvalitetna šminka može obezbediti takav izgled, a veoma je važan i način i redosled njenog nanošenja.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Vrlo je važno da se prilikom profesionalnog šminkanja napravi dobar odnos količine šminke koja se nanosi na lice kako se ne bi dobie efekat veštačkog izraza. Šminka je tu da istakne lepe crte lica, prikrije eventualne nedostatke i licu pruži jedan blistav i svež izraz što je naročito važno za dan koji se pamti ceo život, kažu u kozmetičkom salonu “Aldebaran”.

aldebaran2

Zakazivanje šminkanja i ulepšavanja noktiju može se obaviti pozivanjem brojeva 023/531.481 i 063/811.65.41 ili se raspitati lično u salonu.

KOZMETIČKI SALON ALDEBARAN

TC BAGLJAŠ KOD NADVOŽNJAKA

Radno vreme 10-20h radnim danima, 10-15h subotom

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh