I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Le Gele ketering – domaća hrana na malo moderniji način

Le Gele ketering se izdvaja po domaćoj hrani, koja se priprema na malo moderniji način.

– Moja filozofija je da uvek treba koristiti lokalne proizvode, koje možemo naći u krugu od 100 km od Zrenjanina. Takođe, pratimo sezonu, u smislu da koristimo sezonsko voće i povrće. Trudim se da to bude zdrava hrana, ne koristim industrijske praškove, pojačivače ukusa, već gledam da namirnica bude centar ukusa. Posle tri meseca rada mogu da kažem da su Zrenjaninci odlično prihvatili moj stil kuvanja. Do sada nisam imao nijedan loš komentar što se tiče hrane – kaže Dušan Žarkov, vlasnik i glavni kuvar Le Gele keteringa.

Pasulj sa pohovanom butkicom

On dodaje da sugrađani vole da naručuju potaže, pulled pork (sporo pečena svinjska plećka, koja se peče 11,5 sati na niskoj temperaturi), pohovane batkove, ragu od junećeg repa, ragu od zeca, ali i klasična jela poput sarme, pasulja sa pohovanom butkicom…

PORUČI DANAS – RUČAJ SUTRA

U planu je otvaranje bistroa u nekoj bliskoj budućnosti. Dok se to ne dogodi Le Gele radi isključivo dostavu hrane, po principu „poruči danas, ručaj sutra“. Dostava je besplatna i hrana stiže do vašeg stana, kuće ili radnog mesta u periodu od 12 do 16 časova.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Svake nedelje do 13 h na facebook – u i instagramu izlazi novi meni za sledeću nedelju. Svakog dana su u ponudi jedan potaž i dva glavna jela, koji su različiti svakog dana u nedelji, tako da svako može da pronađe nešto po svom ukusu.

GLAVNO JELO + POTAŽ = 450 DIN.

Sva glavna jela koštaju 350 dinara, potaž je 150, a ako naručite komplet ručak (glavno jelo + potaž) cena je 450 dinara.

Sarma na Le Gele način

Potaž od kukuruza

 

 

Potaž od bundeve

 

BESPLATNA DOSTAVA

KONTAKT:

Potrebno je poručiti dan ranije do 19 h:

Telefon 064 4335 750 (poziv, sms, viber ili whats up)

Mejl: legeleketering@gmail.com

Facebook

Instagram

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh