I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Globo Tours

Letujte na Grčkim ostrvima i u Egiptu po specijalnim cenama

Turistička agencija „Globo tours“ ovih dana radi punom parom. Sezona se kako tvrde uveliko zahukvata, a zrenjaninci najčešće odlučuju da svoje letovanje povere Grcima.

U saradnji sa našim portalom, uvek nam ažurno javljaju koje su to aktuelne „Last minute“ ponude, kako bi vam uštedeli novac i poslali vas na odmor po nešto povoljnijim uslovima.

LAST MINUTE GRČKA OSTRVA AVIONOM

Last-minute-Grcka-ostrva-1 Rodos

KRF / polazak 09.06. / 10 noćenja

RODOS / polazak 10.06. / 10 noćenja 

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

SKIJATOS / polazak 13.06. / 11 noćenja

ZAKINTOS / polazak 14.06. / 10 noćenja

HURGADA SPECIJALNA PONUDA ZA  09.06.2013.

hurghada letovanje povoljno zrenjanin globo tours 2013

Hurgada (arapski Al Ghardaqah), biser Egipatske obale, nalazi se na obali Crvenog mora koje turisti sa puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Nastala je pre manje od jednog veka, a od sedamdesetih godina dobija na značaju i postaje najpopularnije egipatsko letovalište. Nalazi oko 5 sati vožnje južno od Kaira, ima oko 248.000 stanovnika i prostire se 50 km uz obalu. Grad je podeljen na tri dela : El Dahar ( stari deo sa bazarom), Sekalla ( noviji deo) i El Korra Road ( moderan deo). Veliki broj novosagrađenih hotela svojom lepotom oduzimaju dah i daju pravu sliku Egipta u usponu turizma.Egipat, kao jedna od najstarijih civilizacija nastao je u dolini reke Nil oko 3.100 godine pre Hrista i ima bogato kulturno nasleđe koje je bazirano na 5.000 godina, dugoj istoriji, koja je imala veliki uticaj na kasniji razvoj kulture u Evropi, na Bliskom istoku i u mnogim afričkim državama.Nakon faraonskog perioda, Egipat je pao pod uticaj helenizma, hrišćanstva i islamske kulture.U kulturi modernog Egipta se oseća snažan uticaj drevnih civilizacija u interakciji sa novim elementima, uključujući i uticaj moderne, zapadne kulture.Muzika je sastavni deo života Egipćana. Tradicionalno se sviraju različiti žičani i duvački instrumenti, kao što su ney i oud. U izvođenju tradicionalne muzike zastupljeni su i perkusionisti i snažni vokali. Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti iz puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na više od 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim načinom života daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.

Sve dodatne informacije možete prikupiti na zvaničnom sajtu ove agencije : http://globotours.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh