I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Lasersko skidanje dioptrije po 50% nižoj ceni

Iz Očnog centra Perfect Vision, Kuća zdravlja iz Subotice poručuju: „Ovo leto je pravo vreme da PROGLEDATE!“.

Za svoje pacijente pripremili su zaista primamljive letnje popuste na dve najpopularnije usluge – lasersko skidanje dioptrije i ultrazvučnu operaciju katarakte.

50% popusta na LASERSKO SKIDANJE DIOPTRIJE

Prema podacima Svetske zdravstvene organizacije, lasersko uklanjanje dioptrije je jedna od najčešće izvođenih operacija na zahtev pacijenta, kojoj se podvrgnulo preko 50 miliona ljudi širom sveta.

Ovim zahvatom se uklanja dioptrija (kratkovidost do -10.0D, dalekovidost do +5.0D i astigmatizam do +/-5.0D) i postiže jasan i oštar vid bez upotrebe naočara i kontaktnih sočiva.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Intervencija je bezbolna, vrši se u kapljičnoj anesteziji, traje svega par minuta, a efekat dobrog vida je vidljiv odmah nakon operacije.

15% popusta na OPERACIJU KATARAKTE

Katarakta (siva mrena) je zamućenje sočiva u oku, što dovodi do slabljenja vida. O ozbiljnosti ovog oboljenja, svedoči podatak da je katarakta vodeći izlečivi uzrok slepila u svetu, među populacijom starijom od 55 godina.

Jedini način izlečenja katarakte je operacija. Najsavremenija metoda podrazumeva primenu ultrazvuka u eliminisanju zamućenog sočiva u oku i ugradnju specijalnog intaraokularnog sočiva koje ostaje trajno u oku, obezbeđujući dobar vid.

Operacija se vrši u lokalnoj anesteziji koja se daje u obliku kapi (bez injekcija i šavova), bezbolna je i traje oko 10 minuta.

Popusti važi za prvih 50 pacijenata koji zakažu preoperativni pregled. I zato požurite! Pozovite 024/55-75-75,060/55-75-754 ili popunite ONLAJN FORMULAR.

Ukažite svoje poverenje vrhunskom timu stručnjaka, po najpovoljnijim cenama u zemlji, i poklonite sebi savršen vid!

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh