I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

BESPLATNO za medicinare: Kurs nemačkog u Focus – u, u toku su prijave

Specijalizovani kurs nemačkog jezika za medicinske radnike u Centru za strane jezike Fokus počinje u februaru , a prijave su u toku.

Ovaj specijalizovani kurs medicinskog nemačkog je namenjen medicinskim radnicima, koji žele da poboljšaju svoje znanje nemačkog jezika i potraže posao u zemljama koje govore nemački.

Nemački jezik za medicinske – zdravstvene radnike podrazumeva sticanje usko stručnog vokabulara, koji je neophodan za uspešnu komunikaciju sa pacijentima, kao i kolegama lekarima. Nakon završenog ovog specijalizovanog kursa bićete apsolutno u mogućnosti da potpuno samostalno započnete karijeru u zemljama nemačkog govornog područja.

Usavršavanje nemačkog jezika i pronalaženje posla za medicinare u Nemačkoj je i dalje su mogući uz Centar za jezike Focus.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

USPEŠNA SARADNJA SA AGENCIJOM IZ BONA

Centar stranih jezika Focus već više od 6 godina uspešno sarađuje sa kompanijom „Vispero GmbH“ iz Bona, koja je specijalizovana za posredovanje u zapošljavanju medicinskog stručnog kadra u Nemačkoj.

Njihovi klijenti su klinički centri, regionalni domovi zdravlja i domovi za stara lica, po celoj Nemačkoj. To su pouzdane i stabilne zdravstvene ustanove koje nude odlične uslove za život, rad, napredovanje i usavršavanje.

10 STIPENDIJA ZA SVE NIVOE

U saradnji sa Centrom za strane jezike Focus iz Zrenjanina, „Vispero“ je obezbedio 10 stipendija za kurseve nemačkog jezika, za nivoe A1, A2, B1, B2. Ideja je da osobe koje dobiju stipendiju, dovedu do B2 nivoa i osposobe ih za rad i život u Nemačkoj.

Centar za jezike Focus se nalazi u centru Zrenjanina i raspolaže moderno uređenim učionicama

NASTAVA 3 X NEDELJNO

Časovi nemačkog jezika se održavaju tri puta nedeljno, u terminima prilagođenim polaznicima. Nastava se organizuje za sve nivoe, od A1 do B2 Pflege. Kursevi su poluintenzivnog karaktera, kako bi polaznici bili u mogućnosti da usklade svoje privatne i poslovne obaveze.

Kursevi će vam omogućiti da  unapredite svoje komunikacijske veštine sa pacijentima i kolegama, uz konkretne primere iz struke (uzimanje anamneze, vršenje lekarskog pregleda, informisanje pacijenta…),

– bez problema popunjavate medicinsku dokumentaciju na nemačkom jeziku (lekarske izveštaje, otpusne liste…)

– unapredite svoj vokabular i proširite ga medicinskom terminologijom,

– unapredite gramatičke veštine potrebne za navedene oblasti,

– saznate detalje o tome kako funkcioniše zdravstveni sistem u Nemačkoj

– pripremite se za polaganje stručnog ispita.

CENTAR ZA JEZIKE FOCUS

Adresa: Sarajlijina 5 a

KONTAKT

Tel: 0600207319

E – mail: language.centre.focus@gmail.com

Instagram

Facebook

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh