I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Frizersko – kozmetički salon Ivana: Lako do savršenog izgleda kose, obrva i ruku

Frizersko kozmetički salon Ivana je savršeno mesto za sve dame, koje žele da svom licu i telu priušte vrhunske tretmane, uz upotrebu najsavremenijih aparata i svetski priznatih i proverenih preprata.

DO SAVRŠENE KOSE U 4 KORAKA

Dubinski tretman za obnavljanje kose pruža dubinsko obnavljanje strukture veoma suve i oštećene kose. Tretman traje 30 – 40 minuta.

Do savršene kose u 4 koraka:

  1. Hair recovery šampon
  2. Hair recovery kreatin maska
  3. Hair recovery cuticle sealer šampon
  4. Hair recovery keratin kondicioner

U skladu sa Vašim željama, možete odabrati neki od mnogobrojnih tretmana, čiji je cilj da Vašu lepotu dovede do savršenstva:

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Svojim stručnim radom pružamo Vam mogućnost da pratite svetske trendove, izgledate lepo i negovano – poručuju iz salona Ivana.

Frizersko kozmetički salon Ivana na jednom mestu pruža usluge šišanja, sve vrste feniranja, pravljenje svečanih frizura za sve vrste svečanosti, farbanje kose, klasično ili u više boja, zatim negu noktiju na nogama i rukama, solarijum, nadogradnju trepavica… Ali od sada, u Frizersko kozmetičkom salonu Ivana dostupna su vam još dva svetski popularna tretmana:

1. Japansko iscrtavanje obrva  i
2. Parafinski tretman ruku

JAPANSKO ISRCTAVANJE OBRVA

Japansko iscrtavanje dolazi iz istočnih zemalja. Ovo trajno oblikovanje obrva ima višestruke prednosti.

Ova tehnika daje prirodan izgled i gotovo je neprimetno, da je u pitanju trajna šminka.

Trajna šminka japanskom metodom podrazumeva ubacivanje pigmenta pod kožu, pliće ili dublje, radi simulacije prirodnog izgleda dlake.

Ne stvara efekat šminke već uklanja nedostatke i poboljšava izgled obrva.

Obrve izgledaju sasvim prirodno nakon iscrtavanja.

Jako bitno je naglasiti da se postojeće obrve ne čupaju, nego se na mestima gde su obrve prestale da rastu, gde su se proredile, docrtavaju dlačice i blago koriguje oblik i boja obrva.

Tretman iscrtavanja obrva traje oko 2 sata i sastoji se od razgovora sa klijentom (utvrđivanje oblika, boje, gustine obrva), nanošenja anestezije (u vidu kreme), pravljenja oblika, tek kada se utvrdi željeni oblik prelazi se na iscrtavanje dlačica.

Obrve su okvir lica, a lepe obrve mogu da poboljšaju doživljaj lepote kojom zrači lice. Skladne obrve mogu da otvore vaš pogled, ali da vas učine i privlačnijim.

Najstručniju uslugu i profesionalni tretman japanskog isctavanje obrva možete dobiti u Frizersko – kozmetičkom salonu Ivana.

PARAFINSKI TRETMAN RUKU

Ruke su jedan od najosetljivijh delova našeg tela, odnosno koža na rukama je ta koja je najviše izložena ne samo spoljašnim uticajama poput vetra i hladnoće, već i unutrašnjim „uslovima“ poput deterdženta za sudove i brojnih drugih preparata za čišćenje kuće.

Posebno, ako vam je koža suvlja, još je veća opasnost da će vam jako brzo popucati i pocrveneti ruke. Zato treba dobro paziti i negovati kožu na rukama. Pored korišćenja rukavica za hadno vreme, gumenih rukavica za pranje ili krema za negu kože ruku, povremeno treba raditi i određene tretmane, koji će vašu kožu preko noći vratiti u život. Jedan od tih tretmana jeste i parafinski tretman, kao najbrži način nege i regeneracije kože na rukama.

Tretman uključuje piling kože ruku i masažu hranljivim preparatima. Nakon uklanjanja izumrlih ćelija kože, poboljšanja cirkulacije i nanošenja hranljivog krema ruke se stavljaju u prijatno topao parafin nakon čega pakuju u kesice i frotirske rukavice.

 

Parafinskim tretmanom se takođe ubrzava cirkulacija i podstiče rehidriranje kože tako što voda iz dubljih dolazi do površinskih slojeva i nadoknađuje gubitak. Hranljive supstance iz preparata dublje prodiru i hrane kožu. Sve ovo ima za efekat glatku i meku kožu ruku.

Ruke su naš ukras zato osvežite svoje ruke sa ovim tretmanom u Frizersko – kozmetičkom salonu Ivana.

Sve informacije u vezi sa ovim tretmanima možete dobiti direktno u salonu Ivana, koji se nalazi na adresi 4. juli br. 20 u Zrenjaninu.

Tel. 023/535-340, 063/872-58-96

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh