I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Laboratorija „Jugolab“ povodom petog rođendana nudi 50% popusta na određene analize

 

Laboratorija „Jugolab“ u ponedeljak 29.07 obeležava pet uspešnih godina poslovanja u Zrenjaninu. Tim povodom, rešili su da korisnike obraduju sa 50% popusta. Popusti će važiti za analize  KKS, SE, glukoze, gvožđa, alt, ast, uree, kreatinina, holesterola  i triglicerida, kao i za analizu urina. Osoblje laboratorije napominje da se većina rezultata u ovoj laboratoriji može dobiti istog dana, tačnije u roku od nekoliko sati. Rezultate uree i kreatinina, TSH i beta HCG možete sada dobiti za samo 2 sata, dok se hitni rezultati krvne slike i CRP-a dobijaju se za 1 sat!

 

 

 

Laboratorija „Jugolab“ je osnovana 14. aprila 2000. godine u Novom Sadu, a 2005. godine prerasta u Zavod za laboratorijsku dijagnostiku. Zavod je registrovan za vršenje analiza iz oblasti hematologije, biohemije, imunologije, mikrobiologije, virusologije i patohistologije. Danas je „Jugolab“ savremena laboratorija, koja svojim radom odgovara najvišim standardima laboratorijske prakse, i zahtevima svojih korisnika. Mnogobrojni stručni kadar, najsavremenija oprema i poverenje koje zadržava od početka poslovanja, garancija su kvaliteta usluga koje pruza „Jugolab“. U „Jugolab“ laboratorijama, sve analize možete uraditi na jednom mestu, a rezultati će Vam biti izdati u najkraćem mogućem roku. Stručni tim prati sve novine u razvoju savremene medicine i laboratorijske dijagnostike, i primenjuje ih u svojoj ustanovi.

 

 

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u laboratoriji:

„Jugolab“ Zrenjanin

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Dr Vase Savića 36b (preko puta bolnice Đorđe Joanović)

putem telefona 023/315-03-85

putem e-maila zrenjanin@jugolab.rs.

 

RADNO VREME:

Radnim danima od 7.00 – 19.30 časova

Subotom od 7.00 – 13.00 časova.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh