I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Maja nameštaj: Kvalitetne ugaone garniture za lepe trenutke

Izrada nameštaja je veliko zadovoljstvo, kada nekoga usrećite njime. Nije važno da li tražite kuhinju, dnevni boravak, udoban krevet u spavaćoj sobi ili želite dečiju sobu, salon nameštaja Maja će ispuniti sve vaše želje.

 

Glavni deo i srce svakog doma je njegov nameštaj. On nam omogućava udobnost i zadovoljstvo u našem prostoru, pa je ujedno, jedan od najvažnijih delova svake kuće ili stana.

Uvek je veliki izazov odabir i kupovina pravog nameštaja, koji će vam pružiti najviši nivo udobnosti, lepote i trajnosti.

Tim salona Maja nameštaj se dugi niz godina bavi izradom nameštaja i opremanjem enterijera. Uspeli su da zadobiju poverenje klijenata isključivo kvalitetom svojih proizvoda.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Uživajte u druženju i smehu sa prijateljima ili članovima porodice, dok sedite u udobnim Maja ugaonim garniturama ili TDF garniturama, koje čije trosed, dvosed i fotelja:

I u slučaju da već imate veliku dnevnu sobu – ugaona garnitura opet može biti dobar izbor za Vas. Sa njom možete predvojiti deo sobe i tako napraviti jedan intimniji kutak za sedenje, čitanje ili odmor.

Pored velikog izbora ugaonih garnitura, salon nameštaja Maja nudi i sjajan izbor kaučeva i ležajeva:

Raznovrsnim stilovima i dezenima dizajneri „Maja  nameštaja“ potrudili su se da ugode ukusima različitih klijenata, što znači da je gotovo nemoguće da u njihovoj ponudi ne pronađete ugaone garniture, koje se uklapaju u Vaš enterijer. Bilo da preferirate klasičan ili moderan dizajn, pravu ili eko kožu ili pak mebl štofove – u salonu Maja ćete sigurno naći ugaonu garnituru za Vas.

SVE PROIZVODE KARAKTERIŠE VRHUNSKI KVALITET

– Imati Vaše poverenje je privilegija, koju ne shvatamo olako. Zbog toga obećavamo da ćemo, kao i do sada, ljubaznošću i povoljnošću, ali i izvanrednim komadima nameštaja opravdati Vaše poverenje.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh