I love Zrenjanin

  • 3D gradjevinska kuca
  • agencija dane
Marketing Zrenjanin

Kuvana jela – zdravo se hranite Kod Dobre Domaćice

ZrBizNet

Imajući u vidu važnost pravilne ishrane, što podrazumeva i kuvane obroke, pripremili smo veliki izbor, kvalitetnih, sočnih, gotovih, kuvanih jela, ističu u ketering – kuhinji „Kod Dobre Domaćice“.

– Poznati smo po vrlo ukusnom pasulju sa suvim mesom, đuveču od povrća, kuvanom grašku sa piletinom, a tu su naravno i nezaobilazne lazanje, koje se prosto tope u ustima. Kako se kuvana jela pripremaju od povrća i mesa, to automatski znači da njihovim konzumiranjem unosimo mnogo zdravije namirnice od onih, koje dobijamo ishranom baziranom na fast fudu – ističe Ružica Gladić i dodaje da priprema takve hrane kod kuće ne mora biti obaveza, jer postoje kuvana jela za poneti , koja vam uvek mogu biti rešenje.

Kuhinju „Kod dobre domaćice“ možete posetiti svakog radnog dana od 09:00 do 16:00 časova u Naselju Brigadira Ristića 18, a svoj obrok možete poručiti i putem telefona: 063/77-41-411 ili 064/131-69-44.

Osim dnevnog menija, koji svakodnevno objavljuju na FB stranici (@KodDobreDomacice) u ponudi imaju i široku lepezu „šarenih“ ovala i mogućnost pripreme veće količine hrane – (keteringa) za sve vaše proslave i druge vama važne datume.

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh