I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Kuvana jela i meso sa roštilja koje Zrenjaninci najviše poručuju

Nakon kraće pauze i nedavnog ponovnog otvaranja, zrenjaninski koncept-restoran Borsalino napravio je pravi potez uvođenjem novih jela u ponudu. U proteklih nekoliko dana naročito su bili traženi roštilj i mesni specijaliteti, a ništa manja tražnja nije bila i za kuvanim jelima.

Borsalino je jedan od najpopularnijih ugostiteljskih objekata u gradu u kome se svakog dana po izuzetno pristupačnoj ceni mogu pojesti kuvana jela. Primera radi, za svega 290 dinara ovde se može pojesti kompletan obrok – supa, meso i prilog. Ukoliko ste zainteresovani za ovu opciju, svakog prepodneva na Instagram profilu „BorsalinoMagic“ možete proveriti šta se tog dana nudi u sklopu „dnevnog menija“.

U ponudi je i takozvani „komplet obrok“ koji pored supe/čorbe, mesa po izboru, uključuje i dva priloga/variva, sezonsku salatu i lepinju. Obrok je veoma obiman i može da zadovolji i apetite najvećih gurmana, a cena je neverovatna – 400 dinara.

Interesantno je da se i ‘dnevni meni’ i ‘komplet obrok’ mogu poručiti u vidu dostave na kućnu adresu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Druga opcija je da topao i ukusam obrok pojedete na licu mesta, u njihovoj bašti u blizini gradske magistrale.

ROŠTILJ „UKRAO“ POPULARNOST DRUGIM JELIMA

Jela sa roštilja su za svega dve nedelje nakon ponovnog otvaranja restorana izbila u sam vrh potražnje. Najviše se traže kilogramske porudžbine bilo da je u pitanju mešano meso sa roštilja ili samo ćevapi. Ukoliko ste zainteresovani za mesne specijalitete, stvari stoje ovako:

– mešano meso 1kg 990 dinara (uz meso idu i pomrit, luk i prilog)

– ćevapi 1 kg 900 dinara (pomfrit, luk, prilog)

  • pored mesa sa roštilja, mogu se poručiti i izvrsno punjeno belo meso (koje toplo preporučujemo), bečka šnicla, karađorđeva šnicla i belo meso sa susamom.

UŽIVANJE U BAŠTI RESTORANA ILI KUĆNA DOSTAVA

U objektu i u zastakljenoj, klimatizovanoj bašti Borsalino nudi 40 mesta za sedenje. Radno vreme je od 8 do 21h svakog dana i vikendom.

Dostava kuvanih obroka ali i ostalih jela iz ponude ove picerije vrši se na teritoriji celog Zrenjanina, od 8 do 21h, svakim radnim danom i vikendom.

Za sve porudžbine preko 600 dinara dostava je besplatna. Dostava jela do 600 dinara naplaćuje se 150 dinara.

023/522 – 200
063/ 78 – 11 – 478

Brigadira Ristića 2a (uz magistralu, kod „Avale“)

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh