I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Kupuju domaće : Zrenjanince oduševljava prirodan ledeni čaj

Veleprodaja pića „Valor“ prva je prepoznala potencijal sto posto prirodnog ledenog čaja od 9 vrsta trava koji je predstavljen početkom leta 2014. godine.

Ovaj prozivod oduševljava sve koji ga probaju, a domaćoj javnosti značajan je jer se proizvodu u Zrenjaninu.

Nice tea 9 vrsta trava

– Veoma smo zahvalni Valoru koji je prepoznao značaj da promoviše lokalni prozivod i to smatramo zaista pravim potezom društvene odgovornosti. Danas je to naš čaj, sutra neki drugi proizvod i na taj način lakše će se ljudi odlučivati na proizvodnju, kada znaju da će ih razvijeni lanci podržati u toj borbi, istakao je Marko Kokir, ispred firme Dulek koja proizvodi „Nice Tea“.

nice tea degustacija

U planu su degustacije na u svim podrumima pića Gorki, a protekle nedelje sugrađani su uživali u prirodnom ukusu, a gotovo svako ko je probao ovaj proizvod „made in Zrenjanin“ odmah se odlulčio i da ga kupi.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Nice teal ledeni caj

– Mnogi su već čuli za naš „Nice Tea“, a ostalima koji nisu je naše neobično pakovanje privuklo pažnju, kao i činjenica da se na tržištu može pronaći neto što je zdravo, a nije skupo, dodaje Kokir.

On je istakao da mu je posebno zadovoljstvo što građani sve više podržavaju domaće proizvode.

Nice tea degustacija 1

Cena ovog prirodnog osvežavajućeg čaja je 479 dinara 5 litara, a čaj se može kupiti u svim objektima kao što su : Valor, Gorki, Đeram.

Kompletan opis ovog proizvoda pogledajte ovde.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh