I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Kupite novi mobilni telefon još povoljnije

Ukoliko vam je potreban nov mobilni telefon, ili ste pak voljni da postojeći častite novom futrolom ili baterijom  – „Mobil store“ je pravo mesto za vas.

Na samom dolasku sačekalo nas je ljubazno osoblje i odmah nam stavilo do znanja da su cene mobilnih telefona koje oni prodaju veoma popularne, te da se veliki broj naših sugradjana ipak odlučuje za kupovinu mobilnog telefona izbegavajuči veoma nepovoljne ugovorne obaveze koje nude mobilni operarateri.

U ovoj prodavnici možete pronaći i stručne servisere mobilnih telefona, koji će vam obaviti servis u najkraćem mogućem roku po najpovoljnijoj ceni, a ponekad vas i prijateljski posavetovati kada se popravka ne isplati.

 

AKCIJA : Uz svaki kupljeni telefon po želji kupca na poklon slušalice, autopunjač, futrolica ili memorijska kartica

Uz prodaju i servis mobilnih telefona u Mobil storu pronaćićete i najveći izbor dodatne opreme za vašeg mobilnog ljubimca kao što su futrole, maske, punjači, auto punjači, baterije i sve оstalo.Za vozače tu je i ponuda uredjaja za navigaciju kao i hands free dodatci.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Svakog meseca pogledajte kakvu je akciju za vas spremio Mobil store i na postojeće cene dodatno uštedite.

Mobil store se nalazi u Pupinovoj ulici broj 12 (u prolazu kod korzoa), a telefon za informacije o najnovijim akcijama i ponudama je 064.951.77.81

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh