I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Frizerski salon Kris Kros

„Kris Kros“ – salon u kom će vaša kosa „ozdraviti“

U zrenjaninskom frizerskom salonu „Kris Kros“ prva i najvažnija stvar jeste zdravlje kose. Činjenica je da je svaka zdrava kosa sama po sebi i lepa, i da je takva najpogodnjija za oblikovanje i šišanje.

Ukoliko je kosa suva, oštećena i neelastična, svaki pokušaj da se napravi dobra frizura biće kratkotrajan.

salonU salon „Kris Kros“ koji se nalazi u strogom centru grada, dolaze žene svih generacija. Neke dolaze po savet, neke po svečanu frizuru, a veliki je broj onih koji žele da „ožive“ oštećenu kosu.

– Dosta mušterija je shvatilo već nakon prvog dolaska da nam je na prvom mestu zdravlje vlasi i stanje u kom se kosa nalazi. Zato biramo kvalitetne i dugotrajne preparate za dubinsku hidrataciju kose koja je suva, krta i lomljiva. Jedan od njačešćih uzroka zbog kog nam veliki broj žena, pogotovo mladih devojaka dolazi, jeste upotreba pegle za kosu. To je izuzetno ozbiljna stvar, i koliko god daje dobar efekat, on nije dugotrajan. Ukoliko se pegla koristi više puta mesečno, takva kosa će za neko vreme imati posledice. Uz to, dosta žena nema vremena da stavlja pakovanja za kosu kod kuće i dosta njih je zainteresovano za naše hranjive tretmane koji kosu čine zdravom duže vreme, kažu u salonu Kris Kros.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

ostecena kosa

Osim usavršenog znanja o savremenim tehnikama šišanja, u ovom salonu vode računa o vrsti preparata – od onih za farbanje kose, izvlačenje pramenova, hranjivih maski, završnih sprejeva, gelova i lakova, do šampona za pranje kose.

– Koristimo profesionalne i kvalitetne preparate i želja nam je i da naše mušterije naučimo da je isplativije kupiti jedan skuplji ali kvalitetan preparat umesto tri jeftina koja imaju dobru reklamu a minimalan efekat. Želimo da naučimo žene da vole svoju kosu i da joj posvećuju pažnju. Zdrava, sjajna i negovana kosa ne može da ostane neprimetna, poručuju iz novog salona u gradu.

kris22

Posebna pažnja posvećuje se zdravlju farbane kose koja zahteva češću upotrebu hranjivih maski i farbanje bojama koje imaju najmanji procenat štetnih sastojaka. Za izvlačenje pramenova, u Kris Krosu koriste kvalitetne preparate za prirodan i zdrav izgled.

lepa-kosa

Salon Kris Kros nalazi se u Jevrejskoj ulici 3, u prizemlju Banat biznis centra (kod galerije Amfora)

Rezervacije i informacije 0656286375

Foto : www.theguardian.com, www.rockmefabulous.com, www.yurtopic.com, www.15minutebeauty.com

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh