I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Kako ostvariti mogućnost na kredit ukoliko ste privremeno zaposleni

Sve više ljudi u Srbiji radi bez stalnog zaposlenja, u tradicionalnom smislu te reči. U odnosu na one koji imaju ugovore “na neodređeno”, zaposleni na projektima, IT-jevci i advokati frilenseri ili paušalci su za banke praktično bili nevidljivi, kada je u pitanju tržište finansijskih usluga u Srbiji.

KREDITI ZA PRIVREMENO ZAPOSLENE

krediti za privremeno zaposlene

Paušalce među prvima definisala je Sosijete ženeral banka kao i klijente koji nisu ni tipični biznisi, ali ni tipična fizička lica, i uklopila u jedinstveni „Sinhro“ paket.

Prema rečima Jelene Đurović, segment menadžera Sosijete ženeral, reč je o posebnoj ponudi u kojoj preduzetnik u svojoj e-banking i m-banking aplikaciji ima potpuni pregled i privatnih i poslovnih računa, kao i besplatne transakcije.

Paušalci kroz objedinjavanje računa štede vreme, ali i novac, plaćajući obaveze za jedan paket a ne za dva, kako je bilo uobičajeno. Dualni prikaz računa u onlajn aplikacijama je jedinstven na tržištu koji, pored ušteda, pruža i posebno korisničko iskustvo, potpuno prilagođeno paušalcima iz navedenih kategorija”, ispred Societe General tima poručila je Jelena Đurović.

Višestruka bankarska usluga uključena u Sinhro ponudu

U „Sinhro“ ponudu uključeni su i kreditni proizvodi – keš kredit, dozvoljeni minus i kreditne kartice, kao i dugoročna ulaganja, poput lizinga za vozila i stambenih kredita, što je svakako nešto za šta su se ovi klijenti do sada najviše interesovali.

Klijenti Societe General banke direktno kroz navedenu e-banking aplikaciju imaju i mogućnost video poziva ili konsultacije sa onlajn bankarom, čak i van radnog vremena fizičkih poslovnica.

Banka, takođe, do kraja jula ove godine paušalcima pruža mogućnost besplatnog korišćenja pausal.rs aplikacije koja pruža efikasna rešenja za vođenje administracije i poslovanja paušalne agencije.

Societe Generale banka u Zrenjaninu nalazi se u prizemlju zgrade Vodotornja u centru grada.

Telefon za sve informacije 023 581700

Pročitajte još :

 

 

 

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
  • Park sala Zrenjanin
Na vrh