I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Kako ostvariti mogućnost na kredit ukoliko ste privremeno zaposleni

Sve više ljudi u Srbiji radi bez stalnog zaposlenja, u tradicionalnom smislu te reči. U odnosu na one koji imaju ugovore “na neodređeno”, zaposleni na projektima, IT-jevci i advokati frilenseri ili paušalci su za banke praktično bili nevidljivi, kada je u pitanju tržište finansijskih usluga u Srbiji.

KREDITI ZA PRIVREMENO ZAPOSLENE

krediti za privremeno zaposlene

Paušalce među prvima definisala je Sosijete ženeral banka kao i klijente koji nisu ni tipični biznisi, ali ni tipična fizička lica, i uklopila u jedinstveni „Sinhro“ paket.

Prema rečima Jelene Đurović, segment menadžera Sosijete ženeral, reč je o posebnoj ponudi u kojoj preduzetnik u svojoj e-banking i m-banking aplikaciji ima potpuni pregled i privatnih i poslovnih računa, kao i besplatne transakcije.

Paušalci kroz objedinjavanje računa štede vreme, ali i novac, plaćajući obaveze za jedan paket a ne za dva, kako je bilo uobičajeno. Dualni prikaz računa u onlajn aplikacijama je jedinstven na tržištu koji, pored ušteda, pruža i posebno korisničko iskustvo, potpuno prilagođeno paušalcima iz navedenih kategorija”, ispred Societe General tima poručila je Jelena Đurović.

Višestruka bankarska usluga uključena u Sinhro ponudu

U „Sinhro“ ponudu uključeni su i kreditni proizvodi – keš kredit, dozvoljeni minus i kreditne kartice, kao i dugoročna ulaganja, poput lizinga za vozila i stambenih kredita, što je svakako nešto za šta su se ovi klijenti do sada najviše interesovali.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Klijenti Societe General banke direktno kroz navedenu e-banking aplikaciju imaju i mogućnost video poziva ili konsultacije sa onlajn bankarom, čak i van radnog vremena fizičkih poslovnica.

Banka, takođe, do kraja jula ove godine paušalcima pruža mogućnost besplatnog korišćenja pausal.rs aplikacije koja pruža efikasna rešenja za vođenje administracije i poslovanja paušalne agencije.

Societe Generale banka u Zrenjaninu nalazi se u prizemlju zgrade Vodotornja u centru grada.

Telefon za sve informacije 023 581700

Pročitajte još :

 

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh