I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Kraljica drumova u obuci vozača

Auto škola Euro Start vozni park ponovila je prelepim kamionom, koji uskoro počinje krstarenje našim gradom, sa ciljem da obuči nove vozače teških teretnjaka.

H

– Pošto je i u Evropi i kod nas velika potražnja za vozačima teških kamiona, dosta ljudi se odlučuje da se oproba u ovom poslu, u Srbiji ili inostranstvu, odlučili smo da nabavimo vozilo koje će ih u potpunosti pripremiti za ovaj zahtevan posao – kaže Miša Hromčik, vlasnik škole Euro Start.

– Cilj naše auto škole već petnaest godina jeste što kompletniji transfer znanja i iskustva ljudima koji su nam ukazali poverenje, u tom smislu za razliku od ostalih auto škola, koje se bave obukom za velike kategorije angažovali smo instruktore, koji su ovaj zanat ispekli najpre kao dugogodišnji vozači teških kamiona, koji će osim obuke budućim profesionalcima preneti svoja dugogodišnja iskustva i time olakšati početak rada novim vozačima profesionalcima, dodaje vlasnik Euro Starta.

KONTAKT

Sve informacije u vezi sa auto školom mogu se dobiti na telefone 511-342 i 063 – 885 8005.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh