I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

KOZMO SVET Sve za žensku lepotu na jednom mestu

Drage dame, rešili smo da vam uštedimo vreme neophodno za traženje ozbiljnog salona, čiji je spektar usluga veoma širok, salona koji može da vam pruži sve što je potrebno da zasijate punim sjajem.

Ovaj salon je za kratko vreme uspeo da se izdvoji kvalitetom, znanjem, ljubaznošću i perfektnom komunikacijom sa svojim klijentima. Predstavljamo vam kozmetičko – frizerski salon Kozmo svet.

Japansko iscrtavanje obrva

Kozmo svet vam je usput, gde god da krenete. Nalazi se u centru grada, preko puta glavne Pošte.

Zaposleni se trude da svoju kreativnost, iskustvo i veštinu stave u službu Vaše kose, noktiju ili tela, baš onako kao bi se Vi što bolje osećali i izgledali lepo, na obostrano zadovoljsto.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

PRIJATAN AMBIJENT JE NEOPHODAN ZA OPUŠTANJE

Sam prostor je prostran i dobro organizovan, tako da u svakom momentu može obezbedi privatnost klijenata, a opet sa druge strane pruži ugodan i prijatan ambijent.

Ako na sve ovo dodamo ljubazno i stručno osoblje, Vaš boravak u salonu KOZMO SVET, može biti samo još udobniji.

KOZMO SVET će vаm pomoći dа nа trenutаk zаborаvite dnevne probleme i prepustite se čarima opuštanja i uživanja. Konаčno i Vi možete imati sopstveni kutak, kutak za sjaj i lepotu. Sve usluge u ovom salonu su podređene vašem uživanju, opuštanju i ulepšavanju.

VAŠ KUTAK SREĆE

Salon KOZMO SVET nudi sve vrste usluga, koje su tipične za frizersko – kozmetičke salone, poput manikira, pedikira, masaža i tretmana lica, japansko iscrtavanje obrva…

RELAKS ILI ANTI – STRES?

Kako u današnje vreme sve manje vodimo zdrav život, briga u duhovnom i fizičkom smislu je definitivno imperativ. A idealan način da smanjite stres od svakodnevnih obaveza, ubrzanog načina života i konstantnog umora je upravo masaža. Ako ste umorni, ne možete izgledati lepo, a možete i narušuti vaše zdravlje, te se stoga morate potruditi da više odmarate i spavate, dok vašu lepotu možete prepustite salonu KOZMO SVET.

Puder obrve su pravi hit

PRISTUPAČNE CENE

Ono što ih definitivno izdvaja od drugih su cene, s obzirom na pružene usluge, veoma pristupačne i iznenađenje za sve one koji prvi put posete salon. Od momenta kada uđete u salon do momenta kada izađete, bićete usluženi sa poštovanjem koje zaslužujete.

Kako nismo modni kritičari niti stručnjaci, nećemo isti ocenjivati, već ćemo samo zaključiti sledeće:

Da, ako želite zdravu i sjajnu kosu. Ili želite da Vaša kosa i frizura budu primećeni! Želite meku kožu poput kašmira ili savršene obrve? Posetite Kozmo svet i ispunite sebi želju!

Na jednom mestu možete naći sve usluge, koje će izraziti vašu lepotu i negovati je. Magičan ambijent salona i ljubazno osoblje učiniće svaki vaš dolazak nezaboravnim. jer je sve prilagođeno vašim potrebama.

Kosa i telo, koji se neguju su uvek u modi, te Vam preporučujemo KOZMO SVET za Vaš sjaj na jednom mestu…

LOKACIJA

Pupinova ulica, preko puta glavne Pošte i „Valtera“.

facebook

instagram

Tel: 0695102033

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh