I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Kozmo svet: Japansko iscrtavanje obrva, puder obrve i još mnogo toga

Drage dame, kozmetički salon Kozmo svet, salon, čiji je spektar usluga veoma širok, može da vam pruži sve što je potrebno da zasijate punim sjajem.

 

Salon Kozmo svet izdvoja se kvalitetom, ljubaznošću i perfektnom komunikacijom sa svojim klijentima.

Da vas podsetimo, Kozmo svet vam je usput, gde god da krenete. Nalazi se u centru grada, preko puta glavne Pošte.

Zaposleni se trude da svoju kreativnost, iskustvo i veštinu stave u službu Vaše kose, noktiju ili tela, baš onako kao bi se Vi što bolje osećali i izgledali lepo, na obostrano zadovoljsto.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Puder obrve

PRIJATAN AMBIJENT JE NEOPHODAN ZA OPUŠTANJE

Sam prostor je prostran i dobro organizovan, tako da u svakom momentu može obezbedi privatnost klijenata, a opet sa druge strane pruži ugodan i prijatan ambijent.

KOZMO SVET će vаm pomoći dа nа trenutаk zаborаvite dnevne probleme i prepustite se čarima opuštanja i uživanja. Konаčno i Vi možete imati sopstveni kutak, kutak za sjaj i lepotu. Sve usluge u ovom salonu su podređene vašem uživanju, opuštanju i ulepšavanju.

VAŠ KUTAK SREĆE

Salon KOZMO SVET nudi sve vrste usluga, koje su tipične za frizersko – kozmetičke salone, poput manikira, pedikira, tretmana lica, japansko iscrtavanje obrva, puder obrve, depilacija..

Japansko iscrtavanje obrva

JAPANSKO ISCRTAVANJE OBRVA

Interesovanje za japansko iscrtavanje obrva ne jenjava ni posle nekoliko sezona. Šta je, tačno, japansko iscrtavanje obrva?

– Japanska metoda iscrtavanja obrva podrazumeva polutrajno iscrtavanje obrva, čiji efekat traje nekoliko godina. Iako izvorno potiče od tetoviranja, u pitanju je postupak koji se razlikuje u nekoliko stavki. Za razliku od tetoviranja, japansko iscrtavanje obrva ili mikroblading ne ostavlja trajne tragove i nije bolno, pre je u pitanju delimičnog neprijatnog osećaja. Za iscrtavanje obrva ne koriste se iglice, već nožićem, koji je tanak i veoma precizan i iscrtava gotovo savršeno prirodan oblik vaših obrva. I dok tetovirane obrve izgledaju veštačke i prenaglašeno, obrve urađene japanskom metodom iscrtavanja odaju utisak pravih, prirodnih obrva – kaže Dragana Prodanović, koja ima ozbiljan staž iza sebe kada je u pitanju japansko iscrtavanje obrva.

Japansko iscrtavanje obrva

Senčene obrve

PUDER OBRVE

Trajna šminka je danas jedan od obaveznih estetskih tretmana. Najpopularnija tehnika trajne šminke kada su obrve u pitanju je tehnika puder obrve. Trajna šminka obrva u ovoj tehnici se radi kao blago polutransparentno senčenje na veoma maloj dubini, zbog čega obrve izgledaju gušće, punije i negovanije.

U zavisnosti od gustine bojenja (senčenja), puder obrve daju nekoliko različitih efekata, sve u skladu sa željama klijenata, a to su potpuno prirodne obrve, jake i glamurozne obrve, polutransparentne obrve.

Kao najvažniju prednost ovog tretmana ističu to da je stalna i nepromenjena boja obrva, jer uneti pigment vremenom ne bledi, niti “pliva” u koži, tako da nema nikakve mogućnosti da vaše obrve posle nekog vremena postanu plavkaste ili crvenkaste, zavisno od vašeg prirodnog pigmenta.

Puder obrve

Sređivanje obrva

DEPILACIJA I NOKTI

 

USKORO FRIZERSKE USLUGE

– Uskoro počinje sa radom i naša frizerka. Ako želite zdravu i sjajnu kosu i želite da Vaša kosa i frizura budu primećeni, posetite Kozmo svet i ispunite sebi želju – poručuju iz salona Kozmo svet.

PRISTUPAČNE CENE

Ono što ih definitivno izdvaja od drugih su cene, s obzirom na pružene usluge, veoma pristupačne i iznenađenje za sve one koji prvi put posete salon.

Na jednom mestu možete naći sve usluge, koje će izraziti vašu lepotu i negovati je. Magičan ambijent salona i ljubazno osoblje učiniće svaki vaš dolazak nezaboravnim. jer je sve prilagođeno vašim potrebama.

LOKACIJA

Pupinova ulica, preko puta glavne Pošte i Walter – a.

facebook

instagram

Tel: 0695102033

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh