I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Kozmetičko-frizerski salon „La Peei“: Šansa za rad u sjajnom timu i stalno zaposlenje

– Budućeg kolegu još ne poznajemo, ali ono što sigurno znamo jeste to da će obožavati rad u našem timu! – kažu u Kozmetičko-frizerskom salonu „La Peei“ u kome ovih dana željno iščekuju novu koleginicu ili kolegu frizera.

Radno mesto je potpuno spremno za „preuzimanje“ od strane budućeg muško-ženskog frizera koji će osim sjajnog, druželjubivog i kreativnog tima imati svoju slobodu, svoj deo prostora koji je odvojen od kozmetičkog dela salona.

– Imamo razrađenu uslugu, klijentelu koja ima naviku da dolazi ovde redovno na šišanje, feniranje, tretmane i niz ostalih usluga. Zbog toga nam je potreban neko ko ima iskustvo u toj branši, i ko može odmah da preuzme taj deo posla, dodaju u ovom salonu u Ulici Slobodana Bursaća 20 u Zrenjaninu.

Uslovi su izuzetno korektni.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Zainteresovanima nudimo da postanu deo jednog dobro uigranog tima, stalno zaposlenje, rad na procenat i rentiranje stolice. Usluga je razrađena, imamo stalne mušterije i potencijal da privučemo nove. Prostor je u potpunosti opremljen i komforan, radi se vrhunskim preparatima i kozmetikom za kosu, navode u „La Peei“ salonu. Zainteresovani se mogu prijaviti na 060/0993832

Mnogi bi upravo ovako opisali svoj idealan posao – prijavite se i iskoristite poziv za životnu promenu! Ukoliko poznajete osobu kojoj je frizerski posao životni poziv (bilo da je zaposlena ili ne), podelite sa njom ovu informaciju. Da se dobar glas daleko čuje 😉

Sve o salonu „La Peei“, saznajte OVDE

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh