I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Održana jedanaesta ˝Korpa solidarnosti˝ za socijalno ugrožene građane

  • U subotu 24. decembra, u Gomex Totalu održana je još jedna humanitarna akcija ˝Korpa solidarnosti˝ ispred koje su jedanaesti put za redom stali kompanija Gomex i Rotaract klub iz Zrenjanina.

Ovom prilikom, u periodu od 9 do 14 časova, u prostorijama supermarketa Gomex Total svaki potrošač dobre volje, iz svoje korpe mogao je donirati željene artikle socijalno ugroženim porodicama koje školuju veliki broj dece. 

-Ovo je najstarija akcija zrenjaninskog Rotarakt kluba i ona se održava jedanaesti put zaredom. U konsultaciji sa Centrom za socijalni rad iz Zrenjanina i u zavisnosti od količine prikupljenih donacija, Rotarakt klub će artikle donirati socijalno najugroženijim porodicama koje školuju veliki broj dece, poručio je Zoran Davidovac, predsednik Rotaract Kluba Zrenjanin.

Korpa solidarnosti i u drugim gradovima Vojvodine

U saradnji sa drugim Rotaract klubovima, zrenjaninski Rotaract klub je uz pomoć kompanije Gomex uspeo da akciju ˝Korpa solidarnosti˝ proširi i na druge gradove u Vojvodini.

-Ovo je još jedna od humanitarnih akcija po kojoj se prepoznaje kompanija Gomex. Iz želje da pomognemo i budemo društveno odgovorni,  kompanija Gomex odvojila određen budžet u vidu artikala naše robne marke i donirala ih u ˝korpu solidarnosti˝. Saradnja sa Rotaract klubom Zrenjanin traje već šest godina, a danas u ovoj akciji učestvuju Gomexovi marketi u Šapcu, Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici ispred kojih su takođe stali i Rotaract klubovi iz Novog Sada i Sremske Mitrovice, i Udruženje Humano srce iz Šapca, ispred Gomex-a, izjavio je Nedeljko Golušin, marketing menadžer kompanije.

Korpa solidarnosti, svake godine simbolično se organizuje u decembru, pred doček Nove godine, i u aprilu, uoči uskrsa kako bi socijalno ugroženim porodicama bar na neki način mogli da se ulepšaju praznici koji dolaze.

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh