I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Konkurs za upis na osnovne strukovne studije u Visokoj tehničkoj školi strukovnih studija u Zrenjani

Visoka tehnička škola strukovnih studija u Zrenjaninu objavila je konkurs za upis 62. generacije studenata na osnovne strukovne studije.

Visoka tehnička škola strukovnih studija u Zrenjaninu nastavu organizuje na pet akreditovanih studijskih programa na osnovnim strukovnim studijama i dva akreditovana studijska programa na master strukovnim studijama.

Dana 10. juna 2021. godine Nastavno-stručno veće Visoke tehničke škole strukovnih studija u Zrenjaninu donelo je odluku o raspisivanju konkursa za upis na osnovne strukovne studije, u kojoj su definisane kvote za budžetske i samofinansirajuće studente i konkursni kalendar za školsku 2021/2022. godinu.

 

Budžetska mesta i mesta za samofinansirajuće studente određena su po studijskim programima osnovnih strukovnih studija:

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

  • Tehnološko inženjerstvo (moduli: Zaštita životne sredine, Biotehnološko inženjerstvo, Nafta i petrohemija, Farmaceutsko – kozmetičko inženjerstvo) : 30 mesta na budžetu, 120 mesta na samofinansiranju;
  • Mašinsko inženjerstvo (moduli: Automatsko upravljanje i mehatronika, Energetska efikasnost i obnovljivi izvori energije, Računarske tehnologije u proizvodnji): 20 mesta na budžetu i 40 mesta na samofinansiranju;
  • Elektrotehnika i računarstvo: 20 budžetskih mesta i 20 mesta za samofinansirajuće studente;
  • Inženjerstvo zaštite na radu: 30 budžetskih mesta;
  • Inženjerski menadžment u kriznim uslovima: 10 mesta na budžetu i 50 mesta za samofinansirajuće studente.

 

Datumi koji su važni budućim studentima:

 

24, 25, 28, 29. i 30. jun 2021. godine kada je potrebno da izvrše prijavu na konkurs. Prilikom prijave moguće je izabrati dva studijska programa (prvi i drugi izbor),

Za 2. jul 2021. godine, u 12 časova, određen je termin za polaganje prijemnog ispita, termin za upis je od 8. do 14. jula, u periodu od 9 do 14 časova.

Cene školarine za samofinansiranjuće studente je 50,000.00 dinara, a za studente koji se odluče da studiraju uz rad 70,000.00 dinara.

Konkurs za upis na master strukovne studije na Visokoj tehničkoj školi strukovnih studija u Zrenjaninu očekuje se polovinom septembra 2021. godine.

 

 

Za dodatne informacije pozovite nas na 023/562-389 ili 023/565-896, ili posetite našu web stranicu: www.upis.vts-zr.edu.rs

 

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh