I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Kompanija „MaxBet“ najavila otvaranje novih lokala širom Srbije

Kompanija Maks Bet najavljuje otvaranje novih lokala u nekoliko gradova u Srbiji. Nove Maks Bet kladionice i slot klubove dobiće Subotica, Bački Jarak, Zrenjanin i Pirot. Svaki od ovih lokala će, kao i do sada, imati tri dela: sportsku kladionicu, slot klub i Max Caffe.

Treći Maks Bet lokal u Subotici otvara se na veoma atraktivnoj lokaciji, pridružuje se nizu sportskih kladionica i slot klubova u ulici Blaška Rajića 5. Bački Jarak dobija prvu Maks Bet kladionicu u Novosadskoj ulici broj 70a. Lokal u Zrenjaninu nalazi se u Gimnazijskoj ulici broj 16, a u Pirotu će treća Maks Bet kladionica i slot klub biti na adresi Dragoševa 50.

MAxBet lokal

Jedan od brojnih lokala kompanije „MaxBet“

MaksBet tim aktivno radi na pripremi novih lokala u kojima se vodi računa o svakom detalju, kako bi igrači mogli da se prepuste igri i praćenju sportskih rezultata. U svim Maks Bet kladionicama obezbeđeni su direktni prenosi svih sportskih takmičenja, a dostupne su i liste za praćenje i analizu sportskih rezultata. Igračima se svake nedelje nudi veliki broj igara, kao i ambijent u kome mogu sa društvom da isprate važne utakmice i takmičenja.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Jedna od velikih prednosti MaksBet sportskih kladionica jeste atmosfera koja vlada u svakom lokalu. Gosti dolaze kako bi se prepustili pravoj sportskoj, navijačkoj atmosferi, a isti efekat ubrzo se razvije i u svakom novom lokalu. Maks Bet poručuje da je cilj ove kompanije dostupnost igračima i razvijanje sportskog duha i zabave.

Uskoro će biti objavljeni datumi svečanih otvaranja novih lokala u Subotici, Bačkom Jarku, Zrenjaninu i Pirotu. Na svečana otvaranja pozvani su svi ljubitelji igara na sreću i sportskog klađenja, a kao što je tradicija u Maks Bet-u, sve goste očekuje dosta iznenađenja i poklona!

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh