I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Kompanija „Gomex” pokrovitelj manifestacije „Belocrkvanski karneval”

Najznačajnija turistička manifestacija opštine Bela Crkva „Belocrkvanski karneval”, počela je u ponedeljak, 24. juna, svečanim otvaranjem na platou ispred Narodne biblioteke i potrajala je sve do nedelje 30. juna. Tradicija ove manifestacije je duga i svake godine iznova posetioci u njoj uživaju iznova.

Među pokroviteljima događaja, i ove godine bila je kompanija „Gomex”.

Tokom karnevala organizovani su koncerti, izložbe i književne večeri, a održani su i Dečiji karneval i izbor za „Miss klincezu i klinca” koji su nagrađeni prigodnim paketima kompanije GOMEX.

Međunarodni žiri koji su činili predstavnici Federacije evropskih karnevalskih gradova, imao je težak zadatak da proglasi klinca i klincezu sa najlepšim osmehom, najšarmantnije i miss klincezu i mistera klinca.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U kategoriji „Najlepši osmeh“ pobedicima su proglašeni Ana Perić i Aleksandar Milenković. Lente sa natpisom „Miss i Mister šarma“ dobili su Lara Miler i Milan Kovačević dok su titulu „Miss klinceza i Mister klinac“ poneli Dunja Andrejić i Stefan Milenković.

Sva deca su dobila poklone od „Gomex”-a , lepo su se družili i zabavljali, tako da je na kraju osmeh bio na licu svih klinceza i klinaca.

U takmičenju za najuređeniju baštu, dvorište i terasu pobednici su bili: Ivana i Željko Marković iz Crvene Crkve, Kosara i Branislav Đorđević iz Crvene Crkve dok je treće mesto pripalo Radojki Nikolić iz Bele Crkve.

Najuspešnije je takođe nagradila kompanija „Gomex” i Turistička organizacija opštine Bela Crkva.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh