I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Gomex

Kompanija Gomex otvorila prošireni distributivni centar (VIDEO)

Kompanija Gomex je tokom 2016. godine nastavila sa realizacijom kapitalnih projekata i ulaganja.

Uporedo sa širenjem maloprodajne mreže, kompanija se proširuje i u svim ostalim segmentma značajnim za nesmetano poslovanje i distribuciju robe. Svečanim presecanjem vrpce gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i direktor kompanije Gomex Goran Kovačević uz prisustvo poslovnih partnera danas su u industrijskoj zoni „Jugoistok“ otvorili prošireni distibutivni centar Zrenjanin. Proširivanja su započeta sredinom ove godine kako u Zrenjaninu tako i u Šapcu, a istovremeno su prošireni i smeštajni kapaciteti u zrenjaninskom Rashladno distributivnom centru.

image6

Distributivni centar Zrenjanin je sa postojećih 4500 kvadratnih metara proširen sa 4000 što sada čini ukupno 8500 kvadrata prostora i sa 4800 paletnih mesta dobijeno je dodatnih 3800 mesta. Distributivni centar u Šapcu je sa 2500 kvadratnih metara proširen na 4800 i sa 2800 paletnih mesta na 5000. Rashladno distributivni centar u  Zrenjaninu je sa postojećih 1000 metara kvadratnih proširen 1550 kvadrata dok je broj paletnih mesta veći za više od 50 odsta i sada iznosi 640.

Lokalna samouprava trudi se na sve načine da privuče strane investitore i time obezbedi nova radna mesta. Još veći uspeh je kad jedna domaća kompanija uspešno posluje i pritom zapošljava preko 1500 radnika kao što to danas radi ova kompanija – izjavio je gradonačelnik Janjić prilikom otvaranja ovog objekta.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Ukupna ulaganja u proširenje svih kapaciteta je 1 milion i 600 hiljada evra. – Radove smo poverili uglavnom lokalnim domaćim izvođačima uz želju da i dalje osnažujemo preduzetnike koji posluju u našoj sredini. Među investicijama u najavi osim proširenja maloprodajne mreže na teritoriji uže Srbije južno od Valjeva je i izgradnja velike hladnjače za voće i povrće. Proširenjem ovih objekata stvorili smo i uslove za nova radna mesta kao i direktnu kontrolu kvaliteta robe koja dolazi do kupaca i pri tom ima povoljnu cenu. Svi ovi prostori kvalitetom ni po čemu ne zaostaju za zapadnim standardima – dodao je Goran Kovačević direktor kompanije Gomex.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh