I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Kompanije Gomex i Nelt u humanoj akciji

U Srbiji je veliki broj dece bez roditeljskog staranja, koja odrastaju u hraniteljskim porodicama ili ustanovama socijalne zaštite.

Projekat „Igračka na dar“ rezultat je inicijative kompanija Gomex i Nelt da se deci do deset godina koja su materijalno ili socijalno ugrožena, a pritom imaju različite teškoće u razvoju i funkcionisanju, obezbedi „Lego Duplo“ set kockica.

– Ovu aktivnost započeli smo u Domu za odojčad, decu i omladinu u Zvečanskoj u Beogradu i na Odeljenju pedijatrije u Pančevu, a nastavili posetom Centru za socijalni rad u Šapcu i Udruženju „Humano srce Šapca“ i Centru za socijalni rad u Sremskoj Mitrovici. Tom prilikom, predstavnici naše i kompanije Nelt podelili su gotovo hiljadu komada „Lego Duplo“ igračaka, družili se sa mališanima i njihovim vaspitačima i roditeljima i ujedno potvrdili da saradnja između privatnog i javnog sektora može da bude korisna i ispunjavajuća, naročito kada je krajnji rezultat iskrena i bezrezervna dečija radost i sreća, kaže Nedeljko Golušin, marketing menadžer kompanije Gomex.

Akcija će biti nastavljena podelom igračaka u Vrbasu i Somboru, posetom tamošnjim Centrima za socijalni rad i Domovima za decu i omladinu, dok je završetak planiran u prvoj nedelji maja kada ćemo obići Svratište za decu i mlade u Novom Sadu, Dom za decu ometenu u razvoju u Veterniku, kao i Dečije odeljenje zrenjaninske Gradske bolnice, Sigurnu kuću u Zrenjaninu i decu iz hraniteljskih porodica pri Crvenom krstu u Zrenjaninu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh