I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Komforni apartmani i sobe na odličnoj lokaciji u Zrenjaninu

U poslednjih pet godina broj smeštajnih kapaciteta u Zrenjaninu značajno je povećan. Interesovanja korisnika pokazuju da su „na ceni“ lepo uređene i funkcionalne sobe i apartmani u manje prometnim delovima grada.

Obilaskom smeštajnih kapaciteta koji su u Zrenjaninu otvoreni u drugoj polovini godine, izdvojili smo apartmane i sobe „Prime“ koji se nalaze u mirnom delu grada, u naselju Putnikovo.

Prva prednost koja je uočljiva po dolasku u ovaj objekat jeste sopstveni parking za goste koji dolaze na prenoćište.

U prizemlju objekta nalazi se cafe u kome se od 8h do ponoći radnim danima i subotom, i od 9 do 22h nedeljom, može popiti izvrsna italijanska kafa, a u ponudi su i razne vrste pića, čajeva, i preukusni domaći kolači.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Na prvom spratu i u potkrovlju, „Prime“ nudi smeštajne kapacitete u vidu tri prostrana apartmana i dve sobe. Svaka soba poseduje udoban bračni krevet i krevet „samac“, kupatilo, televizor sa kablovskom, internet, klima uređaj, dok apartmani poseduju i lepo uređen dnevni boravak. Apartmani su idealni za duži boravak i potrebe kompletne porodice.

Uz najam sobe ili apartmana, odnosno noćenje, obezbeđen je i doručak.

  • Zadovoljni smo brojem noćenja koje smo ostvarili u poslednja dva meseca, koliko „Prime“ sobe i apartmani postoje. Gosti su kao prednost istakli miran kraj u kome se naš objekat nalazi, što značajno utiče na kvalitet odmora i sna. Takođe, pohvale dobijamo za izgled i opremljenost apartmana i soba, a potvrda tome jesu oni gosti koji se vraćaju i traže smeštaj u kome su već bili. Svi gosti koriste i našu kompletnu ponudu u kafeu, pa obično svi dan započnu našim „Bristot“ kafama, prirodnim ceđenim sokovima, a onda sledi i doručak koji dobijamo dostavom. Gosti su ti koji biraju šta žele da doručkuju, a mi im izlazimo u susret, kažu u kafeu „Prime“.

Za goste koji dolaze sa strane, važno je istaći da se od objekta „Prime“ do centra Zrenjanina automobilom stiže za pet minuta.

U prizemlju objekta uskoro će biti otvoren spa centar sa teretanom, saunom i delom za masažu, što će ovom objektu dati prednost u odnosu na ostale smeštajne kapacitete sličnog tipa u Zrenjaninu.

Poznajete osobe kojima je potreban smeštaj u Zrenjaninu? PODELITE ovu informaciju sa njima.

Sobe i apartmani „Prime“ nalaze se u Ulici Bolnička 50 u Zrenjaninu (u naselju Putnikovo)

KONTAKT INFORMACIJE 063/511-161

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh