I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Njihovi kolači sastoje se od prirodnih sastojaka i puno ljubavi

Decembar je stigao kao i vreme najvećih praznika i slava. U našem narodu domaćicama je veoma bitno šta će se ponuditi gostu kada dođe u kuću.

Tada se trpeze  sastoje od velikog broja slanih posnih ili mrsnih jela, ali i velikog izbora posnih ili mrsnih kolača.

Na mapi onih koji prave najlepše i najukusnije poslastice od kvalitetnih materijala, ubeležite Radionicu za izradu kolača i torta „Rafaelo“ .

PORODIČNA RADIONICA RAFAELO – SAVE TEKELIJE 27

Ova porodična radionica koja se nalazi u ulici Save Tekelije 27 poznata je po ukusnim kolačima od prirodnih sastojaka bez veštačkih aroma, ali i po veoma kreativnim dekoracijama.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 

Sanja Purkov – Maja Josimov

Dokaz da treba voleti svoj posao jesu dve ove Zrenjaninke,  koje sa puno ljubavi i maksimalnog zalaganja prave pravu čaroliju ukusa u radionici rafaelo.

Sanja kaže da je mnogo vremena provela kuvajući filove i nikako ne prihvata da prave tradicionalne recepte zameni aromama i drugim načinima kojima mnogi pribegavaju.

Starija sestra Maja prati svetske trendove kada su u pitanju dekoracije, pa je tako u ponudu ove radionice uvrstila i svetski trend organizovanja tematskih rođendana

Povodom šestog jubileja odlučili smo da je vreme da nešto promenimo, te smo zato renovirali lokal. Od samog otvaranja posebno smo brinuli o tome u kakvim uslovima se prave naše torte i kolači.
Na prvo mesto smo uvek stavljali higijenu i kvalitet.

Zahvaljujući svima vama koji ste prepoznali naš trud da budemo drugačiji i iznova nam se vraćali tu smo gde smo danas. Sada se u proširenom prodajnom prostoru možete udobno smestiti i odlučiti o tome kako da izgledaju poslastice koje će upotpuniti vaše najvažnije događaje. Mi ćemo se, naravno, uvek potruditi da vam ispunimo želje.
Zadovoljan osmeh je za nas najvredija nagrada, poručuju ove dve Zrenjaninke.

KOLAČI PO PORUDŽBINI

Kod njih možete poručiti i posne i mrsne sitne kolače, vaše omiljene ili neke po njihovoj preporuci.

sitni-kolaci-izrada-1

 

VELIKI IZBOR TORTI PO NAJNOVIJIM TRENDOVIMA

Rafaelo vam može pripremiti i tortu za proslavu koja će biti od kvalitetnih namernica,domaćeg ukusa i prelepe dekoracije.

Obzirom da prate trendove i to što većina ljudi voli, njihova preporuka su lagane kremaste torte kakav je „Cheese cake“, koji ujedno može biti i dobar predlog za poklon.

cheese-cake-rafaelo-1

„Cheese cake“ voćni u obliku srca ili okrugli sa višnjama, jagodama ili malinama.

cheese-cake-rafaelo-cokoladni

Čokoladni koji može biti sa čokoladnom glazurom ukrašen čokoladnim kuglicama i raznim čokoladicama.

cheese-cake-rafaelo-3

Ukoliko volite torte kao što su Reforma, Kinder, Grčka, Jaffa, ovako može izgledati ako vam je pripreme u radionici Rafaelo.

reforma-kinder-jaffa-torta

 

Rafaelo“ se nalazi u ulici Save Tekelije 27, a vašu tortu možete poručiti lično ili na 023.546.804 i 524.881

„Raafelo“ nudi izradu svih vrsta torti za rođendane, svadbe, slave, ali i druge prilike. Torte se dekorišu fondanom ili šlagom.

Više o ovoj radionici možete pogledati na njihovoj facebook stranici.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
Diksi Picerija
  • Divider

  • Divider
Na vrh