I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Ko treba da vodi računa o našoj kosi?

Odgovor je jednostavan : i mi i frizer. Nikako samo jedan ili drugi. Naše znanje o nezi kose dovoljno je da zadovolji osnovnu negu i održavanje urednosti kose, pa smo često slobodne u eksperimentisanju sa farbama, pakovanjima, viklerima, raznim četkama…Nema tu ničeg pogrešnog, međutim, s vremena na vreme brigu o kosi moramo prepustiti profesionalcima, onima koji se tom temom bave svaki dan, usavršavaju i uvek su u potrazi za novim frizurama.

Ovih dana, kada smo na pragu zimske sezone i kosu treba da dovedemo u stanje pripravnosti – savet frizera preko je potreban. U “Studiju Popetrov” akcenat kao i uvek stavljaju najpre na zdravlje kose, a zatim na aktuelne trendove.

– U našem salonu aktuelno je Keratinsko pakovanje koje bukvalno vraća život i onoj kosi za koju se pomisli da “nema spasa”. To nije nikakvo Brazilsko feniranje več samo vraćanje u kosu keratina koji se uništio feniranjem, peglanjem, farbanjem…Najbolji efekat vidljiv je na dugoj kosi koja dobija potpuno novi izgled.

KORISNA KOMUNIKACIJA SA FRIZEROM

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– „Mislim da osobe koje su nezadovoljne svojom trenutnom frizurom, treba da prepuste frizeru da osmisli novu frizuru ili bar pomogne u tome. Ističem dobru komunikaciju, jer je u našem studiju to jako važna stavka. Naučili smo da slušamo naše klijente ali i da kažemo svoje mišljenje, i u većini slučajeva se prihvataju predlozi koje dajemo. Frizure biramo u skladu sa oblikom lica, bojom očiju, kvalitetom kose, i usput vodimo računa da frizure budu inovativne, originalne“ – kaže Popetrov

POLUKRATKE FRIZURE OVE SEZONE U TRENDU

Iz ovog Studija veliki broj žena izlazi sa polukratkom frizurom, dužine do vrata. Kosa može biti šišana stepenasto, razbarušena, sa šiškama ili bez, a često se traži i uvek popularni i svedeni “bob”.

 – “Bob” ove sezone izgleda nešto drugačiji jer nema naglašen profil već je polukružni, bez oštrih ivica. Popularna je i takozvana “merlinka” uvijeno – izvijena forma, obavezno svetla i blago razbarušena. Zadržava se i asimetrija ali blaga, ne preterano upadljiva kao prethodnih sezona. Zanimljivo može biti i uvijanje kose, a u zavisnosti od toga da li želimo da kosa bude uvijena ka unutra ili izvijena, koristimo i različit “alat” – četka, figaro, vikleri…

Ovo je otvorilo pitanje “neposlušne kose” odnosno one koja se par sati nakon uvijanja – potpuno ispravi. Popetrov kaže da se u tim slučajevima može primeniti voćni mini val kojim se kosa malo “prelomi”, postigne se volumen i takva kosa drži duže vreme željenu frizuru. Osobe koje imaju kovrdžavu kosu često žele da je u potpunosti isprave i tada se dugim feniranjima vlasi iscrpljuju i postiže se mat efekat na kosi. Zato je savet da se od sitnih kovrdža pravi manje bolna razlika – veće i stilizovane kovrdže.

FRIZERSKI STUDIO “POPETROV”

Brigadira Ristića C1, Zrenjanin
064/193.07.01
Radnim danima od 11-19h
Subotom od 09-15h
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh