I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Knjižara „Birooprema“: Sve za leto i plažu

Knjižara „Birooprema“ ponudila je veliki izbor letnjih rekvizita za plažu ali i dvorišta, poput bazena u raznim dimenzijama.

U ponudi dominiraju gumeni dušeci na naduvavanje različitih dezena i veličina, od manjih za decu, do dušeka namenjenih uživanju odraslih.

Porodice sa vrlo malom decom neretko se odlučuju da na plažu ponesu i manje bazene koji su takođe u velikoj meri zastupljeni u ovogodišnjoj ponudi „Biroopreme“.

program-za-plazu-birooprema
Šlaufi i mišići za decu početnike u plivanju mogu se kupiti po vrlo pristupačnim cenama, a mališani sami mogu da biraju neki od atraktivnih dezena.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Za igre na pesku i vodi, ova knjižara je pripremila kvalitetne setove za ronjenje, igračke i lopte na naduvavanje i plastičan program u vidu kantica, lopatica i modlica za pesak.

bazeni-birooprema

bazeni-birooprema1

misici-ya-plivanje-birooprema

plasticni-program-birooprema
– Trudili smo se da pored rekvizita koji se koriste na plaži, ove godine obezbedimo i bazene koji su idealni za dvorišne površine. Pored bazena, u ponudi je kompletan prateći program u vidu pumpi, filtera i hemije odnosno sredstava za održavanje čistoće vode u bazenima. S obzirom da je najavljeno veoma toplo leto, ovo je sjajna prilika da se već sada pobrinemo za adekvatno osveženje, kažu u Biroopremi.

hemija-ya-bayen-birooprema
Cene su povoljne, naročito ako se u obzir uzme činjenica da ovi artikli mogu da traju više sezona.

Kompletan izbor rekvizita i opreme može se pogledati i kupiti u njihovom objektu u ulici Đorđa Stratimirovića 17a.

Radno vreme
radnim danom od 7 do 20 časova
subotom od 8 do 14h
023/ 511-525

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh