I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Zavirite u nove apartmane u mirnom delu Zrenjanina

KIKO APARTMANI ZRENJANIN

Zrenjanin je donedavno važio za grad koji je bio deficitaran kada su smeštajni kapaciteti u pitanju, međutim situacija se iz godine u godinu promenila i ponuda se gotovo iz meseca i mesec širi i razvija.

Jedan pozitivan primer lepe investicije u smeštajne kapacitete u Zrenjaninu su i nedavno otvoreni novi Kiko apartmani koji se nalaze u srcu naselja Šećerana, tačnije u Pančevačkoj ulici 58b na raskrsnici koja vodi ka Gradskom bazenu, Beogradu i ka Mužlji.

U pitanju je namenski objekat potpuno prilagođen nameni koji broji 9 apartmana (dvokrevetni i trokrevetni i petokrevetni apartmani) uz pomoćne prostorije i lep kafe prostor za predah.

Kiko apartmani svojim gostima nude besplatan parking, dostupan doručak, ručak i večera, WiFi u svakoj sobi, zasebno kupatilo za svaki apartman i sobu, TV u svakoj sobi.

Pogledajte ponudu i slike Kiko apartmana.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Svaki apartman poseduje udobne ležajeve u spojene ili odvojene. Veći apartmani poseduju i zasebne spavaće sobe.

Svaki apartman poseduje zasebno kupatilo.

– Nastali smo sa željom da ponudimo odličan smeštaj po super ceni. Nalazimo se na izuzetno dobroj lokaciji, u mirnom i zelenom delu grada Zrenjanina, odmah pored gradskog bazena i Šećeranskog parka koji je prelep za šetnju i rekreaciju.

Kiko apartmani se nalaze na precizno odabranoj lokaciji i sa preciznim ciljem da se omogući kvalitetan smeštaj kako sportistima, tako i turistima,kao i sve većem broju zaposlenih u industrijskoj zoni Jugoistok.

Prenoćište nudi različit izbor smeštajnih jedinica, tako da zadovoljava svačije potrebe od smeštaja za 1 osobu do luksuznih i potpuno opremljenih apartmana za boravak više ljudi na duži period, navodi se na zvaničnom sajtu.

U blizini Kiko apartmana nalaze se Gradski bazen, Šećeranski park pogodan za rekreaciju sa stazom za trčanje u hladovini i nekoliko sprava za vežbanje. Takođe nalazi se na samo 30 metara i mini market, ali i glavna pogodnost besplatan parking sa sve goste.

Kiko apartmani se nalaze u Pančevačkoj ulici 58b, preko puta skretanja za Gradski bazen u Zrenjaninu u naselju Šećerana.

Telefon za rezervacije i sve informacije 061 687 92 00

Sve dodatne informacije potražite na sajtu https://www.kikoapartmani.com/

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh