I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Proizvode sve vrste kesa i nude ih po pristupačnim cenama

Proizvode kompaije Š-plast korisitimo svakodnevno, a većina nas to i ne zna. Prilikom odlaska u prodavnicu, ili kada, na primer, pakujemo meso za zamrzivač i sendvič za doručak. Kada nosimo nekome poklon za rođendan ili slavu, pa čak i kada bacamo smeće. U svim tim prilikama koristimo kese.

Kompanija Š-plast iz Krajišnika, sa maloprodajnim objektom na Novoj pijaci u Zrenjaninu, bavi se proizvodnjom kesa najrazličitijih veličina i debljina. Reč je o porodičnoj firmi koja posluje od 1993. godine.

“Od kada smo pre 25 godina počeli da se bavimo proizvodnjom ambalaže od plastičnih masa, bavimo se istom delatnošću, ali smo morali da pređemo iz zanatske radnje u proizvodnju i da dodamo trgovina na veliko, jer su zahtevi tržišta bili da se radi na veliko. Te 1993. godine uglavnom se radilo na malo i radili smo direktno sa maloprodajnim objektima. Tržište se dosta promenilo i uglavnom sada se radi o snabdevanju veleprodajnih objekata”, vlasnik firme Š-plast.

KESE ZA SMEĆE veliki izbor najbolja cena


Proizvodnja i centrala firme smešteni u Krajišniku, maloprodajni objekat na Novoj pijaci u Zrenjaninu.

Sedište firme se nalazi u Krajišniku, kao i proizvodni pogon, a od nedavno, otvorili su i maloprodajni objekat na novoj pijaci.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

“Mi smo jedina specijalizovana maoprodajna radnja za prodaju kesa u gradu. Maloprodajni objekat se nalazi na novoj pijaci – lokal L/4”, dodaje Marta.

Kese za zamrzivač, tregerice, butik kese, kese za piće, džakovi za smeće, kesice za rasad…

Kese za smeće svih dimenzija – najbolja cena

U kompaniji kažu da nema kese koju ne bi mogli da proizvedu.

“U početku smo proizvodili kese za zamrzivač od najlona, ali kasnije smo uveli i šuškavi program, čime smo proširili naš asortiman. To su kese za zamrzivač – šuškav i najlonski program, tregerice, butik kese, kese za piće, džakovi za smeće – raznih oblika i dimenzija. Radimo i posebne porudžbine, pratimo proizvodnje kojima trebaju folije određenih debljina, tako da je to jako interesantno onima koji se bave proizvodnjom za koju su potrebne specifične debljine i veličine kesa i folija. Radimo i kesice za rasad, jer je to tržištu, koje se bavi uzgojem povrća, potrebno za pakovanje.

kese tregerice veleprodaja cena

Kese tregerice

To je vrlo interesantno. Mnogi potrošači ne znaju da mi to radimo, niti znaju gde mogu da pronađu i da kupe takve kese”.

Maloprodajni objekat nalazi se na Novoj pijaci u Zrenjaninu.

U toku je akcijska ponuda 1+1 gratis

Deo ponude pogledajte na njihovoj Fejsbuk stranici klikom ovde.

Telefon za sve veće porudžbine i veleprodajne dogovore 064 1414296

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh