I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Sve o „Kartici poverenja“ Apoteke Zrenjanin

ŠTA PROGRAM „KARTICA POVERENJA“ NUDI KORISNICIMA?

Kartica poverenja Apoteke Zrenjanin omogućava našim korisnicima da ostvare pogodnosti i popuste za određene grupe proizvoda iz našeg asortimana i da učestvuju u različitim promocijama koje organizuje Apoteka Zrenjanin.

KAKO POSTATI VLASNIK KARTICE POVERENJA?

Svi koji žele da postanu vlasnici kartice poverenja mogu to učiniti jednostavnim popunjavanjem pristupnog obrasca u svim našim apotekama i preko sindikalnih organizacija usvojim fitmama. Kartice su besplatne.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Korisnici prvo popunjavaju inicijalni formular, tj pristupni obrazac. Deo ovog pristupnog obrasca je i “pirvremena” kartica kojom se mogu da ostvare pogodnosti, a kasnije na kućnu adresu stiže i plastificirana kartica.

GDE SE MOŽE INFORMISATI O PROMOCIJAMA I POGODNOSTIMA KOJE KARTICA POVERENJA PRUŽA? 

Proizvodi koji se uključuju u ove akcije će se menjati, otprilike na nedeljnom nivou, što će će biti propraćeno u lokalnim medijima (novine, radio i televizija). Informacije o ovim aktivnostima će biti postavljene i na web sajtu i Facebook stranici, nekoliko dana pre početka svake pojedinačne akcije. Takođe, vlasnici kartica poverenja će, prilikom popunjavanja pristupnog obrasca, biti u mogućnosti, ako žele, da odaberu način obaveštavanja (SMS; e-mailom).

Pitanja u vezi programa kartice poverenja i pogodnostima koje pruža svi zainteresovni mogu postaviti telefonom 023-523-000 ili poslati na e-mail adresu: kartice@apoteka.rs

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh