I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Karavan sporta i dualnog obrazovanja za decu ovog vikenda u Zrenjaninu

Na radost mnogih, ˝malih˝ a i ˝velikih˝ Zrenjaninaca, Aviv Park Zrenjanin ovog vikenda prirediće Karavan sporta i dualnog obrazovanja.

“Karavan dualnog obrazovanja i sporta” biće održan u subotu 8. jula, od 17h do 21h, pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i uz podršku grada Zrenjanina i Sportskog saveza grada Zrenjanina.

-Svečanom otvaranju karavana će prisustvovati predstavnici Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Ministarstva omladine i sporta, grada Zrenjanina, prijatelji projekta, kao i naš proslavljeni rvač i svetski šampion, Davor Štefanek, poručili su iz Aviv Parka.

Šta je to karavan sporta i dualnog obrazovanja?

Karavan se bavi promocijom i upoznavanjem sa dualnim obrazovanjem i preduzetništvom, kao i promocijom sporta.

Predstaviće se srednje škole i kompanije koje učestvuju u procesu dualnog obrazovanja, kao i partneri projekta.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

-Na multifunkcionalnim sportskim terenima deca i mladi će imati priliku da isprobaju različite sportove. Biće mnogo zanimljivog sadržaja za sve uzraste, zato vas pozivamo da nas posetite u što većem broju, pojasnili su organizatori i pozvali Zrenjanince da u što većem broju tog dana dođu u Aviv park.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh