I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Karaoke veče u Renesansi: Završite nedelju uz omiljenu pesmu

Nedelja je idealan dan za pevanje. Baš iz tog razloga u restoranu Renesansa 25. marta, zakazano je Karaoke veče. Očekuje vas mnogo zabave, fenomenalnog druženja i lavina pozitivne energije. Zgrabite mikrofon i pokažite šta umete! 

karaoke renesansa

Karaoke su nastale u Japanu tako što su Japanci umesto da posle posla idu svojim kućama išli u restorane gde su pevali pesme na već snimljenu muziku i tako se zabavljali i opuštali. Reč karaoke sastoji se od dve reči karappo ( što znači prazan ) i reči okesutura ( što znači orkestar ).

Za dobar karaoke provod nije vam potreban sjajan glas. Potrebno je da volite da pevate i da se družite. U prelepom ambijentu restorana Renesansa biće organizovano još jedno Karaoke veče, a poučeni iskustvom od prethodnog puta, biće to ponovo nezaboravna žurka.

Obavezno dođite i uživajte u dobroj zabavi! Pokušajte da svojim nastupom osvojite srca svih prisutnih i uživajte zajedno sa svojim prijateljima pevajući omiljene pesme – poručuju iz restorana Renesansa

Pre nego što počnete da zagrevate glasne žice za nedelju, vaše mesto na Karaoke večeri rezervišite pozivom na broj telefona: 063/812-555-3

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh