I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Kandidati Vozačke Akademije prošli obuku u NAVAK – u (VIDEO)

Vozačka Akademija je grupu od pet najboljih kandidata nagradila posetom NAVAK – u, a cela akcija je realizovana u okviru projekta „Hiljadu mladih vozača“.

vozacka-akademija-navak

Branislava Davinić, Marko Pantelić, David Sovrlić, Nebojša Tripić, Nemanja Nemet imali su priliku da nauče mnogo toga novog u NAVAK – u, a između ostalog imali su simulacije sudara i prevrtanja u vozilu, prošli su poligone sa slalomom i kočenjem.

Pored praktičnog imali su i teoretski deo predavanja.

vozacka-akademija-poseta-navaki

– Velika mi je čast što mi je pružena prilika da učestvujem na obuci za mlade vozače u NAVAK – u. Iskustvo koje sam stekao u tom jednom danu ceo život će me držati budnim i skoncetrisanim za volanom. Žao mi je što svi mladi kandidati neće biti u mogućnosti da to iskuse. Zahvaljujem auto školi Vozačka Akademija. Da sam ja neka vlast stavio bih ovaj trening obaveznim za sve! – rekao je Marko Pantelić.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Akcija „1000 mladih vozača“ pre svega se tiče života mladih ljudi dodavši da po statističkim podacima petina vozača sa dozvolom starom do godinu udana učestvuje u saobraćajnim nezgodama. Obuka se sastoji od sedam posebnih tematskih treninga i potpuno je besplatna zahvaljujući nizu društveno odgovornih kompanija, koji su je podržali.
vozacka-poseta-navaku

– Cilj ove akcije je da se smanji broj saobraćajnih nesreća, koje izazivaju mladi vozači i zbog nedostatka iskustva. Ova obuka je potpuno besplatna, a sutra će im znanje stečeno u NAVAK – u možda spasiti život – rekao je Gradimir Radišić, vlasnik Vozačke Akademije.

Po završetku treninga pratiće se efekat obuke i ponašanje u saobraćaju, upoređivanjem podataka o izazivanju saobraćajnih nezgoda i činjenju saobraćajnih prekršaja, u odnosu na vozače sa istim vozačkim stažom koji nisu pohađali trening.

KONTAKT

ZRENJANIN: Koče Kolarova 19, Mob: 065 55 15 831

SEČANJ: Vožda Karađorđa 74, Mob: 069 615 831

BANATSKO KARAĐORĐEVO: U zgradi Mesne zajednice

facebook stranica

E-mail: obuka@vozacka.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh