I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Knjižara Birooprema / Ponuda meseca jun-jul 2019.

Kvalitetan kancelarijski materijal je najbolji saveznik  uspešnog poslovanja, a trgovina koja ga nudi po dobrim cenama biće vaš „najbolji prijatelj“.

Knjižara Birooprema koja se nalazi u ulici Đorđa Stratimirovića 17a u svojoj ponudi ima veliki izbor kvalitetnog kancelarisjkog materijala.

Kako bi izašla u susret svojim kupcima, ova knjižara često organizuje specijalne ponude tokom kojih kanacelarsijki materijal možete kupiti po izuzetno pritupačnim cenama.

 

Ponuda meseca jun/jul 2019. – Toner za laserske štampač + fotokopir papir za 1 dinar

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

Dugogodišnje iskustvo u prodaji kancelariskoj materijala, jedan je od razloga zbog kog veliki broj naših sugrađana koji imaju svoj biznis voli da se oko kupovine posavetuje sa trgovcima knjižare Birooprema.

 

Kancelarijski materijal može mnogo da olakša organizaciju posla i unaprediti samo poslovanje, sa posebnom pažnjom biramo kvalitetan i moderan kancelarisjki materijal, poručuju trgovci  Biroopreme.

Ukoliko ste već niste opremili svoj radni prostor ovo je spisak koji Vam može pomoći kao podsetnik šta vam je sve potrebno u kancelariji.

Pribor za pisanje

Olovka za vaše poslovanje osim što služi da zapišete, ili se potpišete ima i veliku ulogu u vašem imidžu.

Za svakodnevnu upotrebu možete koristiti jednostavnije i povoljnije modele. Međutim, ukoliko želite da na poslovnom sastanku pokažete kvalitetniji pisaći aksesoar predlažemo Vam neki od modela luksuznih brendova Parker, Pilot ili Faber-Castell.

 

Samolepljivi stikeri

Veselih boja ove male stvari pomoćiće vam da ne zaboravite veoma bitne poruke, datume, sastanke ili stranice.

Notesi

Pored toga što su „pametni uređaji“ imaju veliku ulogu u organizaciji naših života i poslova, notesi nisu zaboravljeni, čak naprotiv oni su veoma bitam faktor u organizaciji posla.

Registartori

Registratori su neizostavni deo kancelarisjkog materijala, pomoćiće vam da orgnizujete troškove, papire i generalno svu dokumentaciju vašeg poslovanja.

 

Bele magnetne table

Bele table su veoma popularne. Po njima možete pisati, kao i kačiti poruke magnetima. U ponudi ih ima u više veličina.

Heftalice, bušači papira, spajalice…

Sitnice koje će vam pomoći da ostanete uredni i dobro organizovani, a svo što vam je potrebno da vaš sto bude lep i uredan možete pronaći u Biroopremi.

 

INFO BIROOPREMA

Knjižaru Birooprema koja se nalazi u ulici Đorđa Stratimirovića 17a možete posetiti svakog radnog  dana od 7 do 20 časova i subotom od 8 do 14 časova

 

Više info možete dobiti i putrem telefona 023511525

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh