I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Završen prvi besplatni rukometni kamp u kojem su učestvovali i Zrenjaninci

Prvi besplatni rukometni kamp koji je ostvaren u organizaciji fondacije Uneverexport uspešno je završen, prilikom kojeg je priliku da sa najvećim stručnjacima imalo 70 mladih sportista, među kojima su bili i najtalentovaniji zrenjaninski rukometaši i rukometašice.

Prvi besplatan kamp u regionu, podržan od strane Ministarstva omladine i sporta i Zavoda sa sport i medicinu sporta, opravdao je očekivanja mladih sportista, koji su došli iz preko 30 rukometnih klubova iz cele Srbije.

-Svi kamperi imali su mogućnost da na jednom mestu spoje rad, znanje, nauku i druženje. Pored svakodnevnog trenažnog procesa na osnovu propisanog plana i programa rada, svi polaznici su prošli kroz bateriju testova, na putu ka utvrđivanju stvarnog igračkog kvaliteta i potencijala, a zahvaljujući sjajnoj ekipi Zavoda za sport i medicinu sporta, koja je testiranja obavljala na samom kampu. Dobijeni rezultati govore o tačnom nivou snage, agilnosti, brzine i izdržljivost svakog igrača, poručili su iz Univerexporta.

Stručnjaci na kampu otkrivali svoje tajne i procenili trenutno umeće mladih sportista

Rukometni kamp Bogdan Rodić održavao se na Zlataru, u periodu od 29. juna do 6. jula, uz punu finansijsku podršku Fondacije Univerexport. Kamp nosi ime po osnivaču kompanije Univerexport, velikom pokloniku i znalcu iz oblasti rukometnog sporta, Bogdanu Rodiću, uz koga je rukometni klub Vojvodina-Univerexport napravila istorijske uspehe.

-Stručni štab, sačinjen od sjajnih imena i ljudi, obavio je svoj posao izuzetno profesionalno. Ono što je činilo ovaj tim posebnim jeste energija, entuzijazam i predanost koju su uneli u ovaj projekat, tokom sedam dana boravka na kampu, na kome su davali najbolje od sebe. Neki od dečaka i devojčica, mladih rukometaša, prvi put su bili u prilici da treniraju zajedno. Ta činjenica je posebno važna i polaznicama kampa, našim mladim reprezentativkama koje će predstavljati Srbiju na predstojećim takmičenjima, a koje su tokom ovog kampa imale mogućnost da i pre samog reprezentativnog okupljanja treniraju zajedno. Na kampu je rad bio usmeren na dosta segmenata, ali je poseban fokus bio na individualnom radu i pristupu svakom detetu kao pojedincu, a delu grupe, dodali su.

Utisak trenera je da je koncentracija dece, kao i njihova posvećenost, bila na zavidnom nivou tokom svih dana trajanja kampa, dok je zajednički stav organizatora to da je rukometni kamp Bogdan Rodić nešto potpuno novo i drugačije od svega što su sportisti do sada kod nas imali prilike da vide.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh