I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Kako se obući za matursko veče? Predlozi za momke i devojke

Euforija proslave maturskih večeri je već počela. Pitanje koje muči svakog maturanta je – šta obući.

PERFEKTAN IZGLED ZA MATURSKO VEČE

Matursko veče je jedno od onih koje se pamti ceo život i kada bi trebalo da zablistate u punom sjaju. Perfektni izgled je želja svakog maturanta.
Matursko veče je važan događaj u životu svake mlade osobe, kojim se kruniše školovanje i prelazi se u novo, zrelije doba. Možemo reći da je matura debitantski ulazak u svet odraslih.

Najbolji izbor za mlađe maturante je da se opredele za neku opušteniju, kežual varijantu koja priliči njihovim godinama, dok je za starije, dozvoljen malo ozbilnjiji look.  Za mlađe matuante butik Back Up ima prelepe majice.

Za sve muškarce, koji žele da istaknu sopstveni identitet, da budu sportsko elegantni, butik Back Up iz svoje široke ponude izdvaja košulje, odela i sakoe u kojima ćete osvojiti poglede prelepih dama na maturskoj večeri.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Matursko veče je prilika kada treba da budeš elegantan, kao i da pokažeš dozu originalnosti i sopstvenog stila. Izbor adekvatne košulje je od velikog značaja, s obzirom na to da se radi o komadu odeće, koji mora savršeno pristajati.

Uz dobru košulju, odaberite model pantalona koji je udoban, ali i savršeno stilizovan kako bi ispratio vašu odevnu kombinaciju na pravi način.

Pronađite sako koji je kao skrojen za vas

Uz odgovarajući sako, podići ćete svoj izgled na sasvim novi nivo! Probudite džentlmena u sebi!

SPORTSKA ELEGANCIJA

Držite se stila koji najviše odgovara vašoj ličnosti. Birajte kombinacije koje možete nositi i kada prođe proslava mature. Sportska elegancija je odevna kombinacija sa kojom nikada ne možete pogrešiti.

Uz pomoć ovakvih kombinacija u svakom trenutku ćete izgledati savršeno. Muškarci koji vole sportsku eleganciju, mogu naći jako lepe jakne u butik Back Up.

Što se tiće devojaka, haljine za maturu su jako bitne u životu svake devojke, jer se ovo veče pamti čitavog života. Mnoge mlade dame su u nedoumici šta obući za ovaj važan dan u njihovom životu. Haljine za maturu su pažljivo birane, jer devojke treba da zablistaju u punom sjaju.

U butiku Back Up možete odabrati odgovarajuću matursku haljinu, od najelegantnijih do sofisticiranih, u kojoj ćete se osećati kao kraljica.

Lepršave kratke haljine su dovoljno svečane i vrlo moderne, te predstavljaju jedan od najboljih izbora.


USLOVI PLAĆANJA

Čekovima građana na 5 mesečnih rata, bez kamate i ograničenja
Putem administrativne zabrane ili čekovima građana na 5 mesečnih rata (bez obzira na utrošenu sumu)
Kreditnim karticama Intesa banke na 6 mesečnih rata bez kamate
Penzioneri mogu da pazare do 6 mesečnih rata, bez kamate, uz penzioni ček i ličnu kartu.

RADNO VREME

Svakog radnog dana od 8,30 – 21 h i subotom 8 – 20 h

facebook stranica

instagram

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh