I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Knjižara Stražilovo

Kako obezbediti udžbenike po izdavačkim cenama?

Roditelji koji nisu naručili udžbenike u školama koju dete pohađa, ne trebaju da se brinu jer sve knjige mogu već sada pronaći u  Knjižari Stražilovo.

stražilovo22

 

– Pored mogućnosti kupovine čekovima, platnim karticama i preko administrativne zabrane i preuzimanja knjiga odmah, postoji mogućnost i da kupci rezervišu udžbenike, sami odrede otplaćivanje rata, a onda kada isplate kompletan iznos, mogu ih preuzeti, kažu u knjižari “Stražilovo”. Praktično, ukoliko se sada odlučite da poručite udžbenike za svoje dete, možete ih platiti na 5 mesečnih rata u iznosima koje sami određujete, pojašnjavaju u „Stražilovu“.

Cena kompleta knjiga zavisi od izbora izdavača koje bira škola deteta. 

Stražilovo nudi udžbenike svih izdavača, a neki od njih su Zavod, Klet, Logos, Bigz, Eduka, Krug, Kreativni centar, English book, Data status, Gerundijum, Mig dakta, Educational centar, Longman, Matematiskop, Školska knjiga, Nova škola.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Upravo taj podatak daje sigurnost da ćete u ovoj knjižari naći ono što vam je potrebno.

Ipak, činjenica koja će najviše privući i obradovati kupce jeste cena udžbenika. 

– Naša knjižara nudi prodaju po cenovnicima izdavača koji se mogu pogledati na njihovim sajtovima. To su zapravo cene koje su bile ponuđene u školama, nema dodatnih provizija, kažu u ovoj knjižari koja se nalazi u Stražilovskoj 54, preko puta Osnovne škole „Petar Petrović Njegoš“.

Radno vreme je od 7 do 19,30, subotom od 8 do 14 sati.

Telefon za sve informacije 023566996

 
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh