I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Kako je SuanPan Mentalna aritmetika izazvala veliko interesovanje

SuanPan mentalna aritmetika izazvala je veliko interesovanje kod roditelja dece uzrasta od 5 do 14 godina kojima je ova veština namenjena.

suan-pan-mentalna-aritmetika-zrenjanin1

Kada se pre dva meseca pojavila u Zrenjaninu, ova veština je za mnoge bila potpuna nepoznanica. Roditelji su se aktivno raspitivali i informisali, a grupe su počele da se popunjavaju velikom brzinom. 

– O velikom interesovanju svedoči i činjenica da smo oformili još jednu primarnu grupu za uzrast dece od I do IV razreda. Verovala sam da će interesovanje biti veliko, ali je ovo nadmašilo moja očekivanja. Drago mi je zbog toga jer je pre svega reč o jednoj korisnoj veštini koja će neverovatno mnogo pomoći deci u njihovom daljem učenju i uopšte u razmišljanju i snalaženju u životu, rekla je Ljubica Kovačević, vlasnica Centra za edukaciju Big Ben koji je dobio licencu da u Zrenjaninu vodi obuku SuanPan mentalne aritmetike.

PREDAVAČI SPREMNI ZA IZAZOV

Pored Ljubice Kovačević, specijalnu obuku za dalje širenje i edukaciju SuanPan mentalne aritmetike imaju i vaspitač Dragan Baždar, kao i profesorka Sonja Ljubotina.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Ljubica Kovačević, Dragana Baždar i Sonja Ljubotina

Ljubica Kovačević, Dragana Baždar i Sonja Ljubotina

Dragana Baždar, duže od 12 godina radi kao vaspitač u obdaništu i pripremnim grupama za polazak u školu, u Predškolskoj ustanovi u Zrenjaninu. Ostvaruje odličnu komunikaciju u interaktivnom radu sa decom različitih starosnih grupa.

Sonja Ljubotina, 20 godina je profesor razredne nastave, bogato iskustvo u vaspitno-obrazovnom radu, učesnih brojnih seminar i radionica na temu obrazovanja širom zemlje. Kroz svoje veliko iskustvo Sonja Ljubotina pokazuje širinu i izuzetnu sposobnost u radu sa decom.

Nastava počinje 5. decembra i ovo je ujedno poziv roditeljima da iskoriste nekoliko dana do kraja nedelje i donesu dobru odluku za svoje dete.

Časovi će se održavati subotom od 15 do 17,10 sati.

suan-pan-mentalna-aritmetika-zrenjanin

Kako će SuanPan Mentalna aritmetika uticati na Vaše dete pročitajte OVDE

Više informacija mogu se dobiti pozivom na 069/155-61-62.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh